Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Νιούκαστλ ο Γκόρντον – Υπέγραψε τεράστιο συμβόλαιο (pic)
Νιούκαστλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Νιούκαστλ ο Γκόρντον – Υπέγραψε τεράστιο συμβόλαιο (pic)

Ο Άντονι Γκόρντον υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Νιούκαστλ!

22.10.2024 | 19:36

Σπουδαία νέα για την Νιούκαστλ, η οποία και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ήρθε σε απόλυτα συμφωνία με τον Άντονι Γκόρντον, ο οποίος και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις “καρακάξες”!

Ο Άγγλος σταρ της Νιούκαστλ, είπε το μεγάλο «ναι» στην Νιούκαστλ και έβαλε φρένο στα όνειρα των υπόλοιπων αγγλικών ομάδων για την απόκτηση του.

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της νέας συμφωνίας:

«Απλώς πιστεύω ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε εξαιρετικό μέρος. Εδώ και καιρό έχει ανέφει. Ταιριάζω απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού. Μου αρέσει εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου αρέσει να ζω εδώ, η ομάδα μου ταιριάζει πολύ – και είμαι εδώ για να κερδίσω ένα τρόπαιο. Η σύντομη ιστορία είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Το να κερδίσουμε ένα τρόπαιο εδώ θα ήταν απίστευτο γιατί οι οπαδοί περίμεναν τόσο πολύ»

«Εμείς (η οικογένειά μου και εγώ) αισθανόμασταν πάντα καλά επειδή οι άνθρωποι εδώ είναι τόσο χαλαροί και φιλόξενοι. Είναι ένα πολύ εύκολο μέρος να έρθεις και να ζήσεις, νομίζω. αισθάνομαι πολύ συνδεδεμένος με όλους – συμπαίκτες, οπαδούς και όλους τους εμπλεκόμενους».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version