ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το γύρισε στο… τένις ο Φορλάν! (pic)
Η Γιουβέντους δίνει… γη και ύδωρ για να «χτίσει» το μέλλον της
Με το μυαλό στη Μάλμε ο Ολυμπιακός
Κρόος: «Αγαπώ τη Ρεάλ, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης!»
Η… περίεργη καθημερινότητα του Μουρίνιο στην Τουρκία! (pic)
«Δένει» με νέο συμβόλαιο ένα ακόμη αστέρι της η Μπαρτσελόνα! (pic)
Το υπέροχο μήνυμα του Νεϊμάρ για την επιστροφή του! (pic)
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρώπη

Η… περίεργη καθημερινότητα του Μουρίνιο στην Τουρκία! (pic)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετακόμισε το καλοκαίρι στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε κι έχει επιλέξει να μείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο και να τρώει το ίδιο πιάτο κάθε βράδυ.

Η… περίεργη καθημερινότητα του Μουρίνιο στην Τουρκία! (pic)

Αναμφίβολα ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους προπονητές που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή του ποδοσφαίρου. Τα κατορθώματα του Πορτογάλου τεχνικού έτσι κι αλλιώς «μιλούν» από μόνα τους. Όπως και η χαρισματική προσωπικότητα του. Ο ίδιος αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έχουν έντονους υποστηρικτές και έντονους… haters. Δεν υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο για εκείνον. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια, μετά και τις αποτυχίες του στο υψηλότερο επίπεδο, οι δεύτεροι ακούγονται μάλλον λίγο περισσότερο. Βέβαια, ο 61χρονος δεν έχει ακόμη παρατήσει την καριέρα του, παρότι δεν βρίσκεται σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Μουρίνιο το καλοκαίρι, σε μια επιλογή που… ξένισε αρκετούς, επέλεξε την Φενερμπαχτσέ. Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος δεν πήγε στην… εύκολη λύση της Σαουδικής Αραβίας, όπου ουκ ολίγες ομάδες του πρότειναν έναν πακτωλό χρημάτων. Όχι ότι και στα «Καναρίνια» αμείβεται με… ψίχουλα, ίσα ίσα λαμβάνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ήτοι 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ίδιος δεν έχει συνηθίσει καθόλου την καθημερινότητα της Κωνσταντινούπολης. Αυτό αποκαλύπτει με δημοσίευμα της η «Daily Mail», που αναφέρει πως ο «Special One» έχει επιλέξει να διαμένει σ’ ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Πόλης, ενώ τρώει το ίδιο φαγητό κάθε βράδυ.

Το παχυλό κόστος διαμονής του Μουρίνιο και το καθημερινό του γεύμα

Πιο συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο αυτή τη στιγμή μένει στο ξενοδοχείο «Four Seasons». Το εν λόγω ξενοδοχείο στεγάζεται σε κτίριο του 19ου αιώνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στον Βόσπορο. Γι’ αυτό και κάθε βραδιά διαμονής κοστίζει στον Πορτογάλο 1000 λίρες. Μάλιστα, η Φενερμπαχτσέ αρχικά του είχε προτείνει να του νοικιάσει το καλύτερο σπίτι στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε το ξενοδοχείο μιας και δεν ξέρει να ζει μόνος του.

Μάλιστα, το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει ήδη μάθει τις… παραξενιές του Μουρίνιο. Όπως τονίζεται, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει συνηθίσει ακόμη το φαγητό της Τουρκίας κι έχει επιλέξει να τρώει το ίδιο γεύμα κάθε βράδυ. Κοτόσουπα με πίτσα μαργαρίτα, παγωτό και ανθρακούχο νερό. Φυσικά, ο ίδιος θέλει να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στο στόχο του. Να επαναφέρει, δηλαδή, τη Φενέρ στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ