Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κέιν για Μέσι: «Δεν… βλέπει κανέναν! Παραμένει ο κορυφαίος όλων!»
MLS

Κέιν για Μέσι: «Δεν… βλέπει κανέναν! Παραμένει ο κορυφαίος όλων!»

Ο Χάρι Κέιν είχε να πει μόνο καλά και θετικά λόγια για όλα όσα κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Λιονέλ Μέσι στο MLS.

22.10.2024 | 18:17

Ο Λιονέλ Μέσι είναι στη Δύση της καριέρας του. Αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς. Αλλά ο ίδιος. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν χάνει χρόνο να δείχνει και να δηλώνει ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορεί και γίνεται. Μιας και η ημέρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του δεν είναι και τόσο μακριά, όπως φάνταζε κάποτε.

Παρόλα αυτά παραμένει ποιοτικός και άρτιος στο παιχνίδι του όσο ελάχιστοι. Ναι μεν το επίπεδο στο MLS δεν είναι και τόσο υψηλό, όπως ήταν σε άλλα και άλλα πρωταθλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν τον «Λέο». Όμως, εκείνος συνεχίζει κανονικά τον… χαβά του. Σημειώνει πολλά και εξαιρετικά γκολ. Με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο.

Το ίδιο καλός είναι στο σερβίρισμα των ασίστ! Μάλιστα, ο Χάρι Κέιν του βγάζει το καπέλο και θεωρεί ότι ακόμα και τώρα στα 37 του ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου μακριά από τον δεύτερο!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Χάρι Κέιν για τον Λιονέλ Μέσι και τη φόρμα του:

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο; Θα πω Λιονέλ Μέσι. Είχε ένα πολύ καλό Copa America με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και ακόμη και τώρα τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πιο υψηλό επίπεδο που υπάρχει», τα λόγια του Χάρικ Κέιν για όλα όσα έχουμε δει για την ώρα μέσα στη σεζόν από τον Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version