ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το γύρισε στο… τένις ο Φορλάν! (pic)
Η Γιουβέντους δίνει… γη και ύδωρ για να «χτίσει» το μέλλον της
Με το μυαλό στη Μάλμε ο Ολυμπιακός
Κρόος: «Αγαπώ τη Ρεάλ, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης!»
Η… περίεργη καθημερινότητα του Μουρίνιο στην Τουρκία! (pic)
«Δένει» με νέο συμβόλαιο ένα ακόμη αστέρι της η Μπαρτσελόνα! (pic)
Το υπέροχο μήνυμα του Νεϊμάρ για την επιστροφή του! (pic)
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος: «Αγαπώ τη Ρεάλ, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης!»

Ο Τόνι Κρόος σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στη δυσκολία του να ανακοινώσει στους συμπαίκτες του και τον Κάρλο Αντσελότι ότι σταματάει, αλλά και στην αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κρόος: «Αγαπώ τη Ρεάλ, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης!»

Μόλις πριν από μερικούς μήνες ο Τόνι Κρόος σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κι αυτό γιατί ο Γερμανός άσος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το Euro 2024. Κι όλα αυτά στα 34 του χρόνια και ενώ είχε σίγουρα μερικά χρόνια καριέρας μπροστά του. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνώριζαν εξαρχής την απόφαση του. Έτσι, πιάστηκαν σχεδόν εξ απήνης όταν τους ανακοίνωσε πως στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να τους αποχωριστεί. Ωστόσο, ο ίδιος πήρε αυτή την απόφαση θέλοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του και τη ζωή εκτός γηπέδων.

Λίγους μόλις μήνες αργότερα ο Κρόος παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca», όπου εκμυστηρεύθηκε πως είναι η ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο. Εκεί αποκάλυψε πως αρκετοί συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να τον μεταπείσουν χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το τελευταίο του παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με 85.000 άτομα να δίνουν το «παρών» και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Τέλος, ο 34χρονος ανέφερε πως η δυσκολότερη στιγμή του ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσει το «τέλος» στον Κάρλο Αντσελότι, αλλά και στον γιο του.

Κρόος: «Ο αποχαιρετισμός μου θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου»

«Μίλησα στους συμπαίκτες μου για την απόφασή μου, στον καθένα ξεχωριστά, επειδή με κάποιους από αυτούς ήμουν μαζί για μικρό χρονικό διάστημα, με άλλους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με άλλους είχα πολύ στενή σχέση. Ήθελα να τους ενημερώσω όλους προσωπικά ότι θα αποχωρούσα. Προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω, αλλά ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να συμβεί. Τους εξήγησα ότι είχα πάρει την απόφαση εδώ και μερικούς μήνες και ότι δεν επρόκειτο να την αλλάξω. Ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση», είπε αρχικά ο Κρόος και συμπλήρωσε:

«Ο αποχαιρετισμός μου θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ένιωσα ότι 85.000 άνθρωποι ήρθαν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα μόνο και μόνο για να με δουν και να με αποχαιρετήσουν. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, απλή, αλλά όμορφη. Αγαπώ πραγματικά αυτήν την ομάδα, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ