ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακός

Με το μυαλό στη Μάλμε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός χωρίς χρόνο για... πέταμα εστιάζει στο ερχόμενο ματς με τη Μάλμε με στόχο την νίκη.

Με το μυαλό στη Μάλμε ο Ολυμπιακός

Πονοκέφαλος επικρατεί στον Ολυμπιακό, μετά τη γκέλα ολκής με τον Λεβαδειακό(2-2). Οι “Έρυθρόλευκοι” έχουν πλέον το μυαλό τους στο παιχνίδι με τη Μάλμε. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά θέλει να ανέβει βαθμολογικά στο League Phase του Europa League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι προσπάθειες του Βάσκου τεχνικού για να «ξυπνήσει» τους  παίκτες του στο ματς με του Βοιωτούς, δεν είχαν επιτυχία. Ό,τι δοκίμασε στο ημίχρονο δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα μια απρόσμενη γκέλα. Πάντως σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Μάλμε, στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι αισιόδοξοι. Και αυτό γιατί θεωρούν ότι η επιστροφή των Ζέλσον Μαρτίνς, Γουίλιαν και Ρέτσου θα αλλάξουν το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Έλληνας στόπερ έχει αποδειχθεί ότι είναι το κατάλληλο δίδυμο με τον Κάρμο στην άμυνα του “Ερυθρόλευκων”. Ο  Ανγκολέζος αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα της Κυριακής(20/10), αλλά δε τίθεται θέμα μη συμμετοχής του και θα είναι και αυτός στο τσάρτερ για την Σουηδία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με γκέλα και… Μεντιλίμπαρ

Η πίεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρίσκεται σε μία πιεστική κατάσταση. Οι φίλαθλοι μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο “Γεωργιος Καραϊσκάκης” τον αποδοκίμασαν για πρώτη φορά. Κάτι που δηλώνει ότι υπάρχει δυσαρέσκεια με την πορεία της ομάδας. Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα από τη Λυών, ενώ πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων νίκησε με 3-0 τη Μπράγκα. Ωστόσο, στα 100 χρόνια του συλλόγου, οι φίλαθλοι θέλουν και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έχει ορίσει ως στόχο και ο Βάσκος τεχνικός με τη διοίκηση τους “Ερυθρόλευκους”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ