Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Ηχηρή απουσία, μένει εκτός ο Σπόραρ!
Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Ηχηρή απουσία, μένει εκτός ο Σπόραρ!

Ο Σπόραρ δεν θα είναι στα πλάνα του Αλόνσο για την ματσάρα κόντρα στην Τσέλσι...

22.10.2024 | 17:00

Με σημαντικές απουσίες η ομάδα του Αλόνσο  στο σπουδαίο ματς με την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 19:45), για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Η απουσία του Αντράζ Σπόραρ θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη καθώς απείχε και σήμερα λόγω ίωσης και από την  προπόνηση στο Κορωπί και ο κόουτς του τριφυλλιού δεν μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο επιθετικό. Ο Σλοβένος δεν έδωσε το παρών ούτε στο τελευταίο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.






Αυτό σημαίνει πως μοναδικός φορ στο ρόστερ του ΠΑΟ θα είναι ο Γερεμέγιεφκαθώς υπάρχει και η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θα επιστρέψει μετά το ματς με τον Άρη. Ο Σουηδός σταρ θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην ομάδα του Μαρέσκα.

Από την άλλη ο  ο Φίλιπ Μαξ που ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, αλλά πιθανότατα κι αυτός θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στους Λονδρέζους. Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και παιχνίδι, δίνοντας έμφαση στην τακτική.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version