Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το γύρισε στο… τένις ο Φορλάν! (pic)
Κόσμος

Το γύρισε στο… τένις ο Φορλάν! (pic)

Ο Ντιέγκο Φορλάν μετά από μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής αποφάσισε να το... γυρίσει και να ακολουθήσει και καριέρα τενίστα.

22.10.2024 | 13:57

Ο Ντιέγκο Φορλάν υπήρξε από τους κορυφαίους επιθετικούς που έβγαλε η Ουρουγουάη. Πριν τον Λουίς Σουάρες και τον Έντινσον Καβάνι αυτός ήταν το… βαρύ πυροβολικό. Μάλιστα, οι δυο τους «μαθήτευσαν» κοντά του και βελτίωσαν την εκτελεστική τους δεινότητα. Άλλωστε, ο ίδιος έφτιαξε ένα εκπληκτικό όνομα στην Ισπανία για την ικανότητα του ως σκόρερ. Με τις φανέλες των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ουρουγουανός έκανε «μαγικά» πράγματα. Κατέκτησε, μάλιστα, δύο φορές το «Χρυσό Παπούτσι» το 2005 και το 2009, με την καθεμιά τους. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και για εκείνον.

Όπως είναι λογικό, ο Φορλάν δεν μπορούσε να… τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, ήρθε και το μοιραίο πλήρωμα του χρόνου με τον ίδιο να αποσύρεται το καλοκαίρι του 2019 όντας τα τελευταία χρόνια της καριέρα του σε υποδεέστερα πρωταθλήματα. Κι αυτό γιατί το 2012 αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα της Ίντερ. Ωστόσο, ο 45χρονος σήμερα Φορλάν φαίνεται πως βρήκε μια νέα καριέρα. Κι αυτό γιατί «μετακινήθηκε» στα γήπεδα του τένις κι ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε επίσημο τουρνουά της ATP!

Ντεμπούτο στην πατρίδα του και στο τένις ο Φορλάν

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός πήρε wildcard για να αγωνιστεί στο τουρνουά του Μοντεβιδέο. Αυτό ανήκει στην κατηγορία Challenger (τη χαμηλότερη βαθμίδα των διοργανώσεων της ATP), αλλά αυτό δεν λέει κάτι στον 45χρονο πάλαι ποτέ άσο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος με τον με συμπαίκτη τον 32χρονο Αργεντινό Φεντερίκο Κορία θα αγωνιστεί στο διπλό και η συμμετοχή του έχει ήδη δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορλάν έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για το τένις ήδη εδώ και μερικά χρόνια. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε αρκετά τουρνουά της πατρίδας του αλλά και στο ITF World Tennis Master Tour (τη διοργάνωση της διεθνούς ομοσπονδίας για τους ηλικίας 30+ αθλητές). Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σ’ ένα μεγαλύτερο τουρνουά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version