ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Μυθική γκάφα του Μινγκς – Έπιασε την μπάλα με τα χέρια στην περιοχή! (vid)

Ο Τάιρον Μινγκς σε μια απίθανη φάση έκανε... δώρο πέναλτι στην Μπριζ, αφού έπιασε την μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Μυθική γκάφα του Μινγκς – Έπιασε την μπάλα με τα χέρια στην περιοχή! (vid)

Είναι από τις φάσεις που τις βλέπεις, τις ξαναβλέπεις και πάλι δεν τις πιστεύεις. Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές. Έχουμε και λέμε. Στο παιχνίδι της Μπριζ με την Άστον Βίλα για την τέταρτη αγωνιστική του League Phase του Champions League όλα κυλούσαν ομαλά. Οι δύο ομάδες είχαν μείνει ισόπαλες χωρίς σκορ στο πρώτο μέρος. Έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που στέρησε από τη βελγική ομάδα το 1-0, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Τζόλη στο 31′. Ωστόσο, ότι τους στέρησε ο Αργεντινός τερματοφύλακας τους το… δώρισε ο Μινγκς στο 51′ σε μια αδιανόητη στιγμή… παραφροσύνης.

Βλέπετε, ο Μαρτίνες πάσαρε την μπάλα στον Άγγλο στόπερ για να αρχίσει την ανάπτυξη της ομάδας του. Ωστόσο, ο Μινγκς μάλλον δεν… κατάλαβε ότι έλαβε πάσα, έπιασε την μπάλα με το χέρι και την έδωσε πίσω στον Αργεντινό τερματοφύλακα. Φυσικά ο διαιτητής του ματς έδειξε την άσπρη βούλα και ο Βανάκεν δεν αστόχησε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Την ίδια στιγμή τόσο ο 31χρονος στόπερ, όσο και ο Ουνάι Έμεροι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τα όσα συνέβησαν.

Δείτε την απίθανη γκάφα του Μινγκς:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ