ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Ο Μπαπέ έχει την ποιότητα για να φτάσει τον… Κριστιάνο»
Ζημιά για Χάαλαντ – Άσχημα μαντάτα για την Σίτι
Η Άρσεναλ τα δίνει όλα για τον… «ελεύθερο» που θα της αλλάξει το μέλλον!
Μπαρτσελόνα: Οι δηλώσεις του Πέδρι δείχνουν… πως θα γράψει ιστορία!
Τους «πόνεσε» ο Σίλβα – Απάντησε σε όσους κράζουν την Σίτι!
Με ελληνικό χρώμα ντύθηκε η διάσημη 5η Λεωφόρος της Νέας Υόρκης (vid)
Ακραίο σενάριο – Πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο της Ρεάλ!
Aντσελότι: Οι λόγοι που τον… «διώχνουν» από τη Ρεάλ!
Ραφίνια: «Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην Μπαρτσελόνα»
Premier League: Ο Ράσφορντ πήγε στην Άστον Βίλα και σώθηκε!
Μπαρτσελόνα: Την έκανε… διαστημική ο Φλικ! (stats)
Ο Αρτέτα επιβεβαίωσε την επιστροφή Σάκα στην Άρσεναλ!
Ο Βινίσιους κατονόμασε τον αγαπημένο του συμπαίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης
Το τρελό σερί του παραλίγο παλαίμαχου Σέζνι με την Μπαρτσελόνα
Οι έξι παιχταράδες που βλέπουν την έξοδο της Παρί Σεν Ζερμέν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Άρρωστη» και με Αμορίμ – Η Γιουνάιτεντ «έφαγε» ανατροπή σε τέσσερα λεπτά! (vids)

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η ζωή στο Μάντσεστερ για τον Ρούμπεν Αμορίμ, με τη Γιουνάιτεντ να δέχεται ανατροπή σε τέσσερα λεπτά από την Μπόντο Γκλιμτ.

«Άρρωστη» και με Αμορίμ – Η Γιουνάιτεντ «έφαγε» ανατροπή σε τέσσερα λεπτά! (vids)

Ο Ρούμπεν Αμορίμ πήγε οριακά ως… Μεσσίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως ο άνθρωπος που μπορεί να την επαναφέρει στις παλιές της δόξες. Ωστόσο, ήδη από το ντεμπούτο του φάνηκε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά η ομάδα για να φτάσει στα στάνταρ που εκείνος τη θέλει. Άλλωστε, δεν ήταν τόσο η ισοπαλία κόντρα στην Ίπσουιτς το πρόβλημα, όσο κυρίως η εμφάνιση των παικτών του που τον προβλημάτισε. Κι αν μπήκε σε σκέψεις μια φορά τότε, τότε στην αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ θα έχουν αυξηθεί. Κι αυτό γιατί οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δέχτηκαν ανατροπή σε τέσσερα λεπτά παρότι προηγήθηκαν με τη… σέντρα.

Βλέπετε, μόλις στο 1ο λεπτό η Γιουνάιτεντ «άνοιξε» το σκορ στην πρεμιέρα του Αμορίμ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι παίκτες του πίεσαν ψηλά, ο Χόιλουντ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Χάικιν σε λάθος κι ο Γκαρνάτσο σε κενή εστία έκανε το 1-0. Ωστόσο, η χαρά της ομάδας του Μάντσεστερ κράτησε ως το 19′. Η Μπόντο Γκλιμτ αναπτύχθηκε ωραία, ο Χάουγκε έστρωσε κι ο Έβγιεν με απίθανο πλασέ πέτυχε το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό τέσσερα λεπτά αργότερα οι Νορβηγοί έφτασαν στην ολική ανατροπή. Ο Ζινκερνάγκελ πέρασε σε σπριντ τον Μαλάσια και πλάσαρε σωστά τον Ονάνα για το 1-2, «παγώνοντας» το «Ολντ Τράφορντ».

Δείτε τα γκολ του ματς:







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ