ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ – Άρσεναλ: Οι παίκτες που «κινδυνεύουν» αν δεχτούν κίτρινη κάρτα!
Μυθική προσφορά για Φαν Ντάικ – Τον «αναγκάζει« να… αφήσει την Ευρώπη!
UEFA: Το βίντεο που βάζει τέλος στην γκρίνια – Η διπλή επαφή του Άλβαρες (vid)
Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας: Όταν ο Άλβαρες παραδέχτηκε το λάθος του! (pic)
Ρεάλ: Μένει εκτός δράσης- Η «σίγουρη» απουσία ενόψει Άρσεναλ!
Ο Ζέεντορφ έβαλε… χέρι στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για τους πανηγυρισμούς!
Βγήκε στην αντεπίθεση ο Κουρτουά: «Πρέπει να σταματήσει την κλάψα η Ατλέτικο»
Έντγκαρ Ντάβιντς σημαίνει πάθος, τάκλιν και… πορτοκαλί γυαλιά! (vid)
Ο Μπαπέ είναι μεγάλο «καρφί»: Αμέσως είπε στους διαιτητές για το πέναλτι του Άλβαρες! (vid)
Ξέσπασε ο Σιμεόνε, μετά το ακυρωθέν πέναλτι του Άλβαρες και έβαλε τα γέλια! (vid)
Η άμυνα της Λίβερπουλ ακόμα… πονάει: Το βίντεο που δείχνει τον Ντουέ να μοιράζει «σακούλες»! (vid)
Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Γιουνάιτεντ: Άρσεναλ και Σίτι έχουν ΑΥΤΟ το ρεκόρ στο Champions League! (pic)
Ο Βινίσιους «πούλησε» πνεύμα στους φίλους της Ατλέτικο, μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Βρήκε ή όχι ο Άλβαρες: Αυτό είναι το πέναλτι της Ατλέτικο που «έφαγε» το VAR! (vid)
«Θρίλερ» ναι, αλλά στο Champions League νικάει πάντα… η Ρεάλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Ούτε που… ίδρωσε η Ντόρτμουντ για το «διπλό»! (vids)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλύτερη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έτσι επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με σκορ 3-0.

Ούτε που… ίδρωσε η Ντόρτμουντ για το «διπλό»! (vids)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της. Μακριά από τη Γερμανία. Οι Βεστφαλοί στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του group stage του Champions League ανέβασαν ταχύτητα όταν έπρεπε και επικράτησαν με σκορ 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέτος όπου βρίσκει Γερμανούς όχι μόνο δεν είναι ανταγωνιστική. Αλλά δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Θα περίμενε κάποιος ότι μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μπάγερν Μονάχου θα είχε πάρει μία… γεύση για το πως θα πρέπει να διαχειρίζεται τέτοια ματς. Και στην αρχή έδειξε ότι θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στη γερμανική ομάδα από την κοιλάδα του Ρουρ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έβρισκαν εύκολα χώρους και είχαν τις στιγμές τους για να σκοράρουν κάποιο τέρμα όσο πιο νωρίς γινόταν. Ωστόσο, όλα έδειχναν ότι η Ντιναμό θα βγάλει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ. Μέχρι που ήρθε ο Γκίτενς για το 1-0 στο 41′.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα και απλά για την Ντόρτμουντ. Μιας και στο 2-0 ήρθε στο 56΄με τον Μπενσαμπαϊνί με τον Γκιρασί στο 90′ να δίνει την χαριστική βολή!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ