ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Χορός… εκατομμυρίων γύρω από τον Τζίμα! (pic)

Ο Στέφανος Τζίμας συνεχίζει να «πετάει» ψηλά και πλέον και η Στουτγκάρδη έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του, με τον ίδιο να ψηφίζει... Αγγλία.

Χορός… εκατομμυρίων γύρω από τον Τζίμα! (pic)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Τζίμας θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας. Έτσι, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Γερμανία και τη Νυρεμβέργη. Κι γι’ αυτό γιατί ο νεαρός φορ δεν αναμενόταν να πάρει σταθερό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ φέτος. Η λύση του δανεισμού του, και δη σε ομάδα του εξωτερικού έμοιαζε ως ιδανική για την εξέλιξη του. Εξάλλου, και στις τάξεις της ελληνικής ομάδας πιστεύουν στις δυνατότητες του και ήθελαν ιδανικά να τον δουν να επιστρέφει. Στο χειρότερο, έστω, σενάριο, να τον πουλήσουν με ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Γι’ αυτό, άλλωστε, και μπήκε ρήτρα ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για την μόνιμη αγορά του.

Ωστόσο, ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν πρέπει να περίμεναν την τόσο άμεση «εκτόξευση» του Τζίμα. Ο Έλληνας φορ μετράει ήδη 7 γκολ σε 12 παιχνίδια, όντας τρίτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Μάλιστα, πρόσφατα το «Kicker» τον κατέταξε στo Top-5 των καλύτερων ποδοσφαιριστών στις 14 πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga 2. Το ίδιο περιοδικό με δημοσίευμα του, αναφέρει πως ο νεαρός άσος είναι στο στόχαστρο και της Στουτγκάρδης, που βολιδοσκοπεί την περίπτωση του. Ωστόσο, εκείνος φέρεται πως προτιμάει να αγωνιστεί στην Premier League.

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο… Τζίμας

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Τζίμας έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των Σουηβών, οι οποίοι παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωση του. Βέβαια αυτό που τονίζεται είναι πως η Νυρεμβέργη έχει το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση. Κι αυτό γιατί έχει την ρήτρα ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ την οποία μπορεί να πληρώσει και να αποκτήσει τον παίκτη. Βέβαια, αν συμβεί αυτό, θα γίνει για να πωληθεί για ένα ακόμη υψηλότερο ποσό, ούτως ώστε να υπάρξει κέρδος.

Από μεριάς του, πάντως, ο Τζίμας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως προτιμάει περισσότερο τη μετακίνηση του στην Premier League. Ήδη ομάδες όπως οι Τότεναμ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του κι ο νεαρός φορ θα ήθελε ιδανικά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ