ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: «Δεν επιστρέψαμε – Ήμασταν τυχεροί στο 1-0» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χαμήλωσε τους τόνους μετά την ευρεία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ (4-0), τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει επανέλθει στα περσινά της στάνταρ.

Γκουαρντιόλα: «Δεν επιστρέψαμε – Ήμασταν τυχεροί στο 1-0» (vid)

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και πως να μην είναι αν αναλογιστεί τα τρομερά πεπραγμένα του στα οκτώ χρόνια του στον πάγκο του συλλόγου. Βλέπετε, σε αυτό το διάστημα οι «πολίτες» κατέκτησαν κυριολεκτικά τα… πάντα. Μετρούν έξι συνολικά έξι Premier League, με τις τέσσερις να ‘ναι συνεχόμενες, δύο κύπελλα Αγγλίας, τέσσερα Λιγκ Καπ, τρία Σούπερ Καπ Αγγλίας. Το αποκορύφωμα όμως ήρθε το 2023. Εκεί όπου η ομάδα του Μάντσεστερ κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, όπως και το UEFA Super Cup και το Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ωστόσο, για ένα γεμάτο δίμηνο στη φετινή σεζόν τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για τη Σίτι. Οι «πολίτες» βίωναν μια πρωτοφανή και πρωτόγνωρη αγωνιστική κρίση, έχοντας φτάσει σ’ ένα σημείο να μετρούν μόλις μία νίκη σε 13 παιχνίδια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όμως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, απέναντι στη Γουέστ Χαμ (4-1) φάνηκε σαν να… ξεμπουκώνει και επιθετικά, θυμίζοντας τον παλιό καλό της εαυτό. Βέβαια, ο Καταλανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση είχε αντίθετη άποψη, αναφέροντας πως η ομάδα του δεν έχει επανέλθει, αλλά με τη νίκη της κέρδισε ηρεμία.

Γκουαρντιόλ: «Ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά, θα μπορούσαμε να είμαστε 0-1 ή 0-2 πίσω»

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκουαρντιόλα ανέφερε πως οι παίκτες του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Ωστόσο, η νίκη αυτή καθαυτή θα τους προσφέρει μια ανακούφιση μετά από μια δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε πως η Σίτι ήταν αρκετά τυχερή προτού «ανοίξει» το σκορ, καθώς η Γούεστ Χαμ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί εκείνη.

«Όχι δεν έχουμε επιστρέψει. Είναι πιο ευχάριστο να κερδίζεις, αλλά δεν είμαστε ακόμη όπως ήμασταν για διάφορους λόγους πέρυσι. Το αποτέλεσμα θα βοηθήσει. Δυσκολευόμαστε, αλλά η νίκη είναι μια ανακούφιση. Ήμασταν τυχεροί με το πρώτο γκολ, ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο 0-1 ή 0-2. Το δεύτερο γκολ μας βοήθησε, ήταν ένα απίστευτο γκολ αλλά ακόμη δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ