Ο Νεϊμάρ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασάει τα λόγια του…
Ο Βραζιλιάνος σταρ αναφέρθηκε στην συνύπαρξη του με τους Κίλιαν Μπαπέ και Λίο Μέσι στο Παρίσι και τις… διαφορές που είχαν τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν.
Συγκεκριμένα, μίλησε για την συμπεριφορά του Μπαπέ, η οποία άλλαξε μετά την έλευση του Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισε να ζηλεύει.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
«Ο Μπαπέ δεν ήταν ενοχλητικός! Όταν ήρθε ο Μέσι, νομίζω ότι ζήλεψε λίγο…».
«Είχα τα πράγματά μου μαζί του, τσακωθήκαμε λίγο. Ήταν ένα αγόρι που στην αρχή ήταν το κλειδί, τον έλεγα «Golden Boy», του μιλούσαν, έπαιζα μαζί του, του είπα ότι θα ήταν ένας από τους καλύτερους, πάντα βοηθώ, πάντα είχα συζητήσεις μαζί του».
«Όταν έφτασε ο Λέο, ζήλεψε λίγο. Δεν ήθελε να με μοιραστεί με κανέναν! [γέλια] Έτσι ξεκίνησαν οι τσακωμοί, η αλλαγή στη συμπεριφορά».
👀 Neymar tells Romário: “Mbappé was not annoying! When Messi came, I think he became a little jealous…”.
“I had my things with him, we had a little fight. He was a boy that in the beginning was key, I used to call him ‘Golden Boy’, I was spoke to him, played around with him,… pic.twitter.com/sWpdU53omP
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 17, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
