ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λέτσε – Ρόμα: 0-1 (Highlights)
Ο Ρανιέρι των θαυμάτων – «Πάτησε» Ευρώπη η Ρόμα (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανιές: 3-2 (Highlights)
Το άστρο του μάγου Μπαπέ οδηγεί τη «Βασίλισσα» (vid)
Μια Ρεάλ Μαδρίτης… μόνος του ο φοβερός Μπαπέ (vid)
Τανκ ο Μπέλιγχαμ… πέταξε όλη τη Λεγκανιές στα δίχτυα (vid)
Η Λεγκανιές κάνει – διπλή – ζημιά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (vids)
Το πέναλτι που κέρδισε ο Αρντά Γκιουλέρ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανιές (vid)
«Άρρωστη» εκτέλεση πέναλτι του Μπαπέ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανιές (vid)
Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν: 1-6 (Highlights)
Πρωταθλήτρια με 6αρα η τρομακτική Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
To Σαμπιονά μοιάζει μικρό για το ταλέντο του Χβίτσα Κβαρατσχέλια (vid)
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αποθέωσε και μετά… άδειασε τον Αλέξανδρο Ρήγα (vid)
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας
Η Γιουβέντους νικάει, αλλά έτσι δεν… προχωράει (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ έκανε αλλαγές και νίκησε, σ’ εμάς έγινε το αντίθετο!»

Ο Μίκελ Αρτέτα έριξε την ευθύνη της γκέλας απέναντι στην Άστον Βίλα (2-2) στην έλλειψη λύσεων από τον πάγκο, φέρνοντας ως παράδειγμα το ματς της Λίβερπουλ με την Μπρέντφορντ.

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ έκανε αλλαγές και νίκησε, σ’ εμάς έγινε το αντίθετο!»

Εδώ και δύο χρόνια η Άρσεναλ αποτελεί σταθερά διεκδικήτρια της Premier League. Μάλιστα, ειδικά την περασμένη σεζόν οι «κανονιέρηδες» έφτασαν μια «ανάσα» από τον τίτλο. Ήταν πρωτοπόροι στη βαθμολογία για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ωστόσο, μια εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα (2-0) μερικές αγωνιστικές πριν το φινάλε, έφερε τη Μάντσεστερ Σίτι ξανά στην κορυφή, όπου και έμεινε ως το τέλος. Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είχε τόσο την καλύτερη επίθεση, όσο και την καλύτερη άμυνα.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει και φέτος την ομάδα του να βρίσκεται στη διεκδίκηση. Όχι, βέβαια, όπως την περασμένη σεζόν. Βλέπετε, οι ρόλοι φέτος έχουν αντιστραφεί πλήρως. Αυτή τη φορά η Λίβερπουλ προηγείται στη βαθμολογία, δείχνοντας τρομερή σταθερότητα μέχρι στιγμής. Η Άρσεναλ της είχε προσθέσει πίεση, αλλά «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Άστον Βίλα (2-2) τη στιγμή που οι «κόκκινοι» είχαν επικρατήσει με γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα της Μπρέντφορντ (2-0). Ο Μίκελ Αρτέτα μετά την ισοπαλία των «κανονιέρηδων» έριξε την ευθύνη στην έλλειψη λύσεων στον πάγκο της ομάδας του, ελέω και των αρκετών τραυματισμών, ενώ τόνισε πως οι αλλαγές της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ της χάρισαν τη νίκη στο δικό της ματς, αλλά για την ομάδα του δεν είχαν καμία ουσιαστική βοήθεια.

Αρτέτα: «Όταν κοιτάει κανείς τον πάγκο μας, βλέπει ότι έχουμε ελλείψεις»

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτέτα ανέφερε πως γνώριζε από νωρίς πως η απόδοση των παικτών του ενδέχεται να πέσει στο ματς. Κι αυτό γιατί έβλεπε ότι είναι εξαντλημένοι. Παράλληλα, επισήμανε πως από άποψη εμφανίσεων, η Άρσεναλ παίζει σ’ ένα επίπεδο που ελάχιστες ομάδες στην Premier League μπορούν να φτάσουν. Ωστόσο, μίλησε για την έλλειψη λύσεων από τον πάγκο και πως αυτό πολλές φορές μετριάζει την προσπάθεια των παικτών του και φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.

«Κατάφεραν να κερδίσουν (σ.σ. απέναντι στην Μπρένφορντ), γιατί έκαναν αλλαγές, εκείνες είχαν αντίκτυπο και άλλαξαν το παιχνίδι. Από μεριάς μας συνέβη το ακριβώς αντίθετο, ακόμη κι όταν δεχτήκαμε δύο γκολ κοντά το ένα στο άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι ήξερα πως η μισή ομάδα μπορούσε να πάρει την κατηφόρα γιατί ήταν εξαντλημένοι. Όταν βλέπεις τις εμφανίσεις μας, δεν ξέρω πόσες ομάδες στο πρωτάθλημα παίζουν σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο, όταν κοιτάει κάποιος τον πάγκο μας, θα μπορούσε να πει ότι έχουμε αρκετές ελλείψεις», δήλωσε ο Αρτέτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ