ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κεραυνός» του ΜακΚένι και προβάδισμα για την Γιουβέντους! (vid)
Απίθανη ενέργεια από τον Βινίσιους, αλλά, το δοκάρι του στέρησε το γκολ! (vid)
Σπάει την… κατάρα ο Χάαλαντ και εκτελεί τη Ρεάλ! (vid)
Ουσμάν Ντεμπελέ: Άφησε τα αστεία και ξεκίνησε η μαγεία! (vids)
Ο Γιαμάλ έχει… ξετρελάνει μέχρι και σούπερ σταρ της Σίτι! (pic)
Ξεκίνησαν τα… όργανα με παίκτες της Γιουνάιτεντ κατά του Αμορίμ! (pic)
Η Παρί δεν κάνει… υπομονή και ετοιμάζεται για τους «16»! (vids)
«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός πριν τη Βίκινγκουρ! (pic)
Υπέροχο τελείωμα από τον Ντεμπελέ και 2-0 η Παρί! (vid)
Champions League: Ο Ντοναρούμα παραλίγο να κάνει τη μεγαλύτερη γκέλα της καριέρας του! (vid)
Πούλησε μέχρι και… τ’ όνομά του κι έπαιξε όλη τη ζωή του στο καζίνο!
Γκάκπο: «Συγγνώμη Σαλάχ! Σου έκλεψα το βραβείο» (vid)
Ακραία σύγκριση: Ο Σλοτ παρομοίασε την Γιουνάιτεντ με την Πλίμουθ (vid)
Σκόουλς σε Ίσακ: «Μην πας στην Άρσεναλ! Εσύ είσαι για μεγαλύτερες ομάδες»
Αγκουέρο: «Η Ρεάλ δεν μπορεί! Αν νικήσει την Σίτι τότε θα κόψω τις… μπάλες μου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι γελάει τελευταία, γιατί γελάει… καλύτερα! (vid)

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 (και μάλιστα με ανατροπή) πήρε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι που έμεινε με τις... εντυπώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι γελάει τελευταία, γιατί γελάει… καλύτερα! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος σε πολλά ματς παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται πίσω στο σκορ. Δέχεται γκολ με το παραμικρό. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα στα τελευταία τους παιχνίδια δείχνουν… κάτι. Πετάνε έξω τα δόντια τους και χαμογελάνε! Μιας και οι νίκες έρχονται πάλι. Όπως και τα γκολ με τις καλές εμφανίσεις.

Οι «πολίτες» βρέθηκαν να χάνουν εντός έδρας με σκορ 1-0 στο 2′ από την Τσέλσι, στο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, όμως στο τέλος νίκησαν με σκορ 3-1!

Αστείο λάθος από την άμυνα της Σίτι στο πρώτο γκολ που δέχτηκε. Όπως και του Σάντσες από μεριάς των «μπλε».

TO ΜΑΤΣ:

Ο Μαρέσκα σίγουρα περίμενε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο εκτός έδρας ματς με τη Σίτι. Αλλά ούτε και αυτός δεν θα περίμενε η πίεσή τους να αποφέρει ένα γκολ μόλις στο 2′ με τον Μαντουέκε. Οι Λονδρέζοι πίεσαν τον Κουσάνοφ με τον Ουζμπέκο να δείχνει ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμος με τον Τζάκσον να κλέβει και να δίνει έτοιμο γκολ στον Άγγλο εξτρέμ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους που είχαν βάλει στόχο τον νεαρό αμυντικό που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Ωστόσο, μετά τα πρώτα 15-20 λεπτά η Σίτι ξεκίνησε να απλώνεται και εκείνη στον αγωνιστικό χώρο. Να κερδίζει μονομαχίες και μέτρα. Ο Μαρμούς μάλιστα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάντσες, όμως, το τέρμα του δεν μέτρησε, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ. Κάτι ανάλογο δεν συνέβη με τον Γκβάρντιολ, ο οποίος από πολύ κοντά νίκησε τον κίπερ της Τσέλσι για το 1-1 στο 42′ με το 1-1 να είναι το σκορ της αναμέτρησης μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ήταν ισορροπημένα με την τακτική να φαίνεται ολοένα και περισσότερο τόσο στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, όσο και στις κινήσεις των προπονητών! Ο Χάαλαντ είχε ένα καλό σουτ για το 2-1, όμως, αυτό δεν ήρθε. Αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο 68′ όταν ο Νορβηγός φορ μυρίστηκε το λάθος στην άμυνα της Τσέλσι, ο Σάντσες βγήκε αρκετά, ο Τσαμπολάχ γλίστρησε και έτσι ο σούπερ σταρ της Σίτι με ωραίο τελείωμα εκτός περιοχής έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ εύκολο και απλό για τους γηπεδούχους να κρατήσουν την μπάλα και γενικά να ψάχνουν για κενούς χώρους.

Κάπως έτσι ήρθε το 3-1 στο 87′ με τον Ντε Μπρούιν να παίρνει την κεφαλιά, να δίνει την μπάλα στον Χάαλαντ και εκείνος να την «σπάει» στον Φόντεν που ερχόταν σαν… τρέιλερ και από κοντά νίκησε τον Σάντσες για το 3-1 που έμεινε ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ