ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε τα… δώρα και πάτησε τετράδα η Τσέλσι! (vid)
Τα εφτά γκολ της Φόρεστ κόντεψαν να… φαλιρίσουν pub! (pic)
Πάσα… έγκλημα του Κόλγουιλ και ο Μπόουεν κάνει το 1-0! (vid)
Δεν το… κουνάει ο Γκαρνάτσο με εντολή Αμορίμ! (pic)
Κριστιάνο σταμάτα δεν είναι αστείο – Ακόμη δύο… τεμάχια και τα 1000 είναι κοντά! (vid)
Ανοίγει.. πόλεμο για τη διαιτησία η Ρεάλ: «Ένα παγκόσμιο σκάνδαλο»
Κλείνει σε ομάδα της Serie A ο Δουβίκας! (pic)
ΑΕΚ: Αυτή είναι η κατάσταση με τον Κάλενς
Άσχημα τα νέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει για μήνες τον Μαρτίνες!
Αυτό θα πει GOLAZO: Ο Φιρμίνο έβαλε απίθανο γκολ στη Σαουδική Αραβία! (vid)
Τιερί Ανρί, 2025
Ο Ανρί είπε μεγάλη κουβέντα για τον… πονηρό πανηγυρισμό του Σκέλι!
Team OF the Week: Οι έντεκα που «σάρωσαν» τα πάντα! (vid)
Επίσημο: Αιώνια πιστός ο Νόιερ – Νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου (vid)
Ασταμάτητη η Γαλατασαράι – Μετά το Μοράτα έκλεισε και χαφ από το Νησί (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ

Πέλκας: «Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Πέλκας πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να αντιστρέψει τη κατάσταση και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα!

Πέλκας: «Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Το νέο ταξίδι του Δημήτρη Πέλκα με τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ μόλις ξεκίνησε! Ο 31χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του μετά από 4,5 χρόνια περιήγησης στο εξωτερικό. Από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι και πάλι κάτοικος Τούμπας και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για το καλό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Πέλκα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Ο 31χρονος  διεθνής μεσοεπιθετικός παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube. «Είμαι ενθουσιασμένος που φοράω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Ανυπομονώ να παίξω. Σήμερα να με έβαζες να έπαιζα, θα έπαιζα, άσχετα αν μου λείπει λίγο ο ρυθμός. Έχω τρομερή ανυπομονησία και νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Επέστρεψα πιο ώριμος στον ΠΑΟΚ. Έζησα πολλά στο εξωτερικό αυτά τα 4,5 χρόνια που έλειψα από την ομάδα γιατί εκεί είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε κατάσταση». Κλείνοντας ανέφερε πως «ο ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη είναι “καταδικασμένος” να πηγαίνει για το πρωτάθλημα. Οι εννιά βαθμοί της διαφοράς από την κορυφή δεν είναι μικρή απόσταση, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Υπάρχουν και τα Play Off οπότε υπάρχουν πιθανότητες και για τον τίτλο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ