sportsking
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Toν έφερε με 72 εκατ. ευρώ και ο Αμορίμ τον… διώχνει!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Toν έφερε με 72 εκατ. ευρώ και ο Αμορίμ τον… διώχνει!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται να μην έχει πεισθεί από τον σέντερ φορ της ομάδας του

28.01.2025 | 16:08

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την αλλαγή του προπονητή και την έλευση του Ρούμπεν Αμορίμ, συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσεις και δείχνει να έχει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα και αυτό αποτυπώνεται στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποτελέσματα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” θέλει να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και έχει ήδη κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει.

Ένας από τους σταρ της ομάδας που δεν τον έχουν πείσει μέχρι στιγμής είναι και ο Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος σε 18 εμφανίσεις στην φετινή Premier League, έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ. Το πρόβλημα της Γιουνάιτεντ στο γκολ είναι τεράστιο, με τους Ζίρκζι και Χόιλουντ να δείχνουν «λίγοι» για αυτό που θέλει ο Αμορίμ και ο σύλλογος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αγγλίας, πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στον Νορβηγό επιθετικό, ο οποίος είχε έρθει ως ο επόμενες μεγάλος ηγέτης της ομάδας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι σε σκέψεις για να προχωρήσουν στην πώληση του Χόιλουντ, όμως γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα 72 εκατ. ευρώ που είχαν ξοδέψει για να τον αποκτήσουν από την Αταλάντα το 2023.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version