Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απάντηση του Σλοτ στις μεταγραφές που δεν έκανε η Λίβερπουλ τον χειμώνα
Λίβερπουλ

Η απάντηση του Σλοτ στις μεταγραφές που δεν έκανε η Λίβερπουλ τον χειμώνα

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ αποθέωσε για ακόμη μια φορά το ρόστερ της ομάδας του!

05.02.2025 | 11:29

Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν μάταια όπως φαίνεται να δημιουργήσουν ίντριγκα στις τάξεις της Λίβερπουλ. Ο προπονητής της, Άρνε Σλοτ αρνείται μαεστρικά να τους κάνει τη χάρη και να δώσει απάντηση που θα προκαλέσει θόρυβο. Ο Ολλανδός τεχνικός παραμένει πιστός στις θέσεις του από το ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του προχωρά ακάθεκτη στον δρόμο της επιτυχίας και προφανώς δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει την τακτική του. Ξέρει πως το κλίμα ανάμεσα σε διοίκηση, παίκτης και εκείνον είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου και δεν έχει καμία μα καμία διάθεση να το διαταράξει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σλοτ: «Ευτυχείς που έχουμε αυτό το ρόστερ»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους δημοσιογράφους στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τα μεταγραφικά. Για το αν είναι ευχαριστημένος που ο σύλλογος δεν προχώρησε σε καμία νέα προσθήκη και το ρόστερ διατηρήθηκε ως έχειν. Ο Άρνε Σλοτ με τη σειρά του για ακόμη μια φορά απάντησε όπως πρέπει. «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και αν κοιτάξετε τον βαθμολογικό πίνακα θα δείτε πως οι παίκτες μου έδειξαν στο καλύτερο δυνατό πως η εμπιστοσύνη που τους είχαμε ήταν το σωστό. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Τρεντ (Αλεξάντερ-Άρνολντ) δεν είναι διαθέσιμος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτή την ομάδα»!

Διάβασε επίσης: Τα δύο αστέρια που αποδεδειγμένα μπορούν να ξεπεράσουν τον Κριστιάνο στο σκοράρισμα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version