Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, άλλη μια σαρωτική επικράτηση για τη Λίβερπουλ! Οι «Κόκκινοι» έκαναν… σκόνη και θρύψαλα την άμυνα της Τότεναμ. Φιλοδώρησαν τα «Σπιρούνια» με τέσσερα γκολ στο Άνφιλντ, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο και πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του EFL Cup.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Ανάμεσα στους σκόρερς της αναμέτρησης ήταν και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός με άψογη κεφαλιά παραβίασε την αντίπαλη εστία στο 80′, έδωσε διαστάσεις θριάμβου και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες που τον θέλουν να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «Κόκκινους».
Η απάντηση του Φαν Ντάικ και η αγωνία που μεγαλώνει
«Απολαμβάνω τις στιγμές, αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω ιδέα τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Όσοι μιλούν για το θέμα του συμβολαίου μου και όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει, λένε ψέματα» είπε ο Ολλανδός αρχηγός.
VVD seals our place in the final 💪 pic.twitter.com/mtmk0uyyQw
— Liverpool FC (@LFC) February 6, 2025
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως τόσο ο Φαν Ντάικ όσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Λίβερπουλ και έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια. Ο πολύπειρος στόπερ με αυτές τις δηλώσεις έρχεται να διαψεύσει αυτό το σενάριο και να αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν την επόμενη σεζόν ο Ολλανδός στόπερ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Άνφιλντ!
Διάβασε επίσης: Η Λίβερπουλ δεν κάνει… αστεία και στην Τότεναμ έριξε μόνο τέσσερα! (vids)
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
