Ο Λουίς Ενρίκε θα παραμείνει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Ο έμπειρος προπονητής πάει από το καλό στο καλύτερο με τους Παριζιάνους οπότε η διοίκηση του συλλόγου δεν βρήκε και δεν είχε κανέναν λόγο για να τον απομακρύνει από τη θέση του ή να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο.
Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει σπουδαία δουλειά με τους Παριζιάνους. Και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως στο Champions League όπου ο στόχος ήταν και παραμένει γνωστός.
Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να πάρει θέση για όλα όσα λέει και κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες ημέρες, μετά τις λάθος διαιτητικές αποφάσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ. Η απάντηση του έμπειρου προπονητή ήρθε με έναν… μορφασμό και όχι τόσο με λόγια!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, για τα παράπονα της Ρεάλ Μαδρίτης με τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παράπονα από τους διαιτητές; Καλύτερα να μην σχολιάσω (γέλια). Μπορώ να πω ότι δεν είναι η μοναδική. Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα από τους διαιτητές», τα λόγια του που ήταν αν μη τι άλλο… φαρμακερά για τη «βασίλισσα».
🗣️ Luis Enrique: “Real Madrid complaining about referees? I’m not going to comment. ALL teams complain about referees.” @tjcope pic.twitter.com/AKPNzxM5xV
— Madrid Xtra (@MadridXtra) February 8, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
