ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα «έκραξε» τους Άγγλους διαιτητές λόγω Γκονθάλεθ! (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα... καλωσόρισε τον Νίκο Γκονθάλεθ στον σκληρό τρόπο παιχνιδιού στην Αγγλία και έριξε το... καρφί του στους διαιτητές.

Ο Γκουαρντιόλα «έκραξε» τους Άγγλους διαιτητές λόγω Γκονθάλεθ! (pic)

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και πως να μην είναι αν αναλογιστεί τα τρομερά πεπραγμένα του στα οκτώ χρόνια του στον πάγκο του συλλόγου. Βλέπετε, σε αυτό το διάστημα οι «πολίτες» κατέκτησαν κυριολεκτικά τα… πάντα. Μετρούν έξι συνολικά έξι Premier League, με τις τέσσερις να ‘ναι συνεχόμενες, δύο κύπελλα Αγγλίας, τέσσερα Λιγκ Καπ, τρία Σούπερ Καπ Αγγλίας. Το αποκορύφωμα όμως ήρθε το 2023. Εκεί όπου η ομάδα του Μάντσεστερ κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, όπως και το UEFA Super Cup και το Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ωστόσο, η αγωνιστική τους… κατάρρευση για ένα δίμηνο τους έφερε στο -12 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που έχει και ματς λιγότερο. Η Σίτι γενικότερα δεν δείχνει και το καλύτερο πρόσωπο φέτος και στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο προχώρησε σε εκτεταμένη αγωνιστική ενίσχυση. Ένας εκ των παικτών που αποκτήθηκαν είναι και ο Νίκο Γκονθάλεθ έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ από την Πόρτο. Ωστόσο, στο πρώτο του παιχνίδι ο Ισπανός στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα στη δύσκολη νίκη των «πολιτών» στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στην Λέιτον Όριεντ. Κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να ρίξει το… καρφί του στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Γκουαρντιόλα: «Νίκο Γκονθάλεθ καλωσόρισες στην Αγγλία και τους διαιτητές της»

Ο Καταλανός τεχνικός κλήθηκε μετά την αναμέτρηση να σχολιάσει το ντεμπούτο του Γκονθάλεθ. Κι εκεί, αρχικά, τον… καλωσόρισε στον σκληρό τρόπο παιχνιδιού του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Έπειτα, όμως, εξέφρασε τα παράπονα του για την φάση του τραυματισμού του στο 22′, αλλά και συνολικά τις αποφάσεις των διαιτητών που άφηναν το δυνατό παιχνίδι. Τέλος, αποκάλυψε πως στις τάξεις της Σίτι ακόμη δεν γνωρίζουν το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του παίκτη τους.

«Νομίζω ότι ο Νίκο κατάλαβε αμέσως πώς λειτουργούν η Premier League και οι διαιτητές. Καλωσόρισες. Χωρίς VAR είναι πιο δύσκολο, αλλά υπήρχαν κάποιες φάσεις που χρειάζονταν καλύτερες αποφάσεις από τον διαιτητή. Είναι κρίμα, δεν ξέρω πόσο κακός είναι ο τραυματισμός του, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ