ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η πρόταση της Λίβερπουλ για τον Βιρτς έκανε την Μπάγερν Μονάχου να νιώθει πολύ… μικρή μπροστά της!
Το πάει στα άκρα ο Γιόκερες: Θέλει να πάρει άμεσα μεταγραφή!
Η Nike έκανε ιδιαίτερο δώρο στον Μπαπέ για τη super χρονιά του! (pic)
Μάνατζερ… Γιαμάλ: Θέλει τον Γουίλιαμς μαζί του στην Μπαρτσελόνα και το έδειξε! (pic)
H Νάπολι λατρεύει τον Ντε Μπρούιν: Του δίνει το θρυλικό νούμερο του Μαραντόνα!
Τότεναμ μεταγραφή: All in για τον Εμπουεμό!
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υπόσχεση στον Γουίλιαμς για να τον «ψήσει»!
Σούπερ σταρ της Άρσεναλ «δίκασε» τη Σίτι: «Κάποτε ήταν ομαδάρα, τώρα έγινε… ομαδούλα»
Λίβερπουλ: «Χρυσό» το συμβόλαιο του Βιρτς – Οι απολαβές του θυμίζουν… Σαλάχ!
Ομάδα έκπληξη για τον Ποστέκογλου – Ακολουθεί τη… μόδα της εποχής
Μάγκας Ζιρού: Μίλησε για την κατάρα της φανέλας με το «9» (vid)
Τέλος εποχής στην Τότεναμ – Ο Σον λέει το «ναι» σε τρελή προσφορά
Με εντολή Φλικ η μεγάλη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους: Ο προπονητής που θα την φέρει στην κορυφή – Επίσημο deal
Η Μπαρτσελόνα απάντησε στη Ρεάλ Μαδρίτης με μεταγραφή 25 εκατ. ευρώ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Ο «πολυμήχανος» Λαπόρτα φέρνει 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Ο Ζοάν Λαπόρτα βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να φέρει έσοδα στην Μπαρτσελόνα

Ο «πολυμήχανος» Λαπόρτα φέρνει 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα διψάει για έσοδα και ο Ζοάν Λαπόρτα πρέπει να κάνει και ορισμένες “θυσίες” προκειμένου να τονωθούν τα ταμεία των Καταλανών!

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα με ενέργειες του, αποφάσισε πως το καλύτερο για τα οικονομικά του συλλόγου θα είναι να γίνουν φιλικοί αγώνες στην Ασία το καλοκαίρι του 2025. Ήρθε σε συμφωνία με εταιρεία-κολοσσό και έχει ήδη εγγυημένα έσοδα από τις χορηγίες και τα εισιτήρια!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Λαπόρτα
  • Τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo Deportivo:

Μετά την ανακοίνωσή τους ότι οι ΗΠΑ δεν θα είναι η επιλογή του τόπου διεξαγωγής  φιλικών για το επόμενο καλοκαίρι, συνεχίστηκαν οι εικασίες για το πού θα μπορούσε να παίξει η Μπαρτσελόνα αγώνες προετοιμασίας. Η Κίνα, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα αναφέρθηκαν ως πιθανότητες, και τώρα υπήρξε κάποια επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με τον MD, η Μπαρτσελόνα υπέγραψε συμφωνία με την κορεατική εταιρεία προώθησης D-drive Corporation για τη φιλοξενία τεσσάρων αγώνων στην Ασία, με την ιδέα να διεξαχθούν δύο στη Νότια Κορέα και δύο στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο φιλικά προετοιμασίας στη Νότια Κορέα θα δουν την Μπαρτσελόνα να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ένας από τους αγώνες αναμένεται να είναι εναντίον των all-stars της K-League, που αντιμετώπισε η Ατλέτικο Μαδρίτης κατά την τελευταία της περιοδεία στη χώρα της Ανατολικής Ασίας. Εν τω μεταξύ, το άλλο παιχνίδι είναι πιθανό να είναι εναντίον ενός ευρωπαϊκού γίγαντα, αν και υπάρχουν περιορισμένες επιλογές λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ