ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα κάνει όλα και… συμφέρει ο Γιόκερες: Πέρασε όποιον βρήκε και έδωσε έτοιμο γκολ! (vid)
Ταπεινός όσο ποτέ ο Μπαπέ: «Μην με συγκρίνετε με τον Κριστιάνο. Ακόμα και αν έχω παραπάνω γκολ»
Τα έβαλε με τη La Liga ο Αντσελότι: Πρώτο θέμα παντού οι δηλώσεις του!
Οι haters του Μπαπέ δεν θέλουν να δουν με τίποτα αυτή τη σύγκριση: Ξεπέρασε τον Ρονάλντο! (pic)
Συγκλονιστική εικόνα: Μπαπέ και Μπέλιγχαμ «γονάτισαν» από την κούραση! (pic)
Απότομη προσγείωση για την Ντόρτμουντ! (vid)
Πήρε μπρος ο Μπαπέ και ρίχνει τη μία «τορπίλη», μετά την άλλη! (vid)
Μίλαν, σημαίνει ψυχή και μετά… ανατροπή (vid)
Υπέροχο τελείωμα από τον Πούλισικ για το 1-1 της Μίλαν! (vid)
O ασταμάτητος Μπαπέ διαλύει εις διπλούν τη Βιγιαρεάλ (vid)
Ο Φόιθ τιμώρησε την… αεράμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Γκολ σκέτη… ζωγραφιά από την Κόμο: Έκανε το 1-0 μέσα στο «Σαν Σίρο» με υπέροχο τρόπο! (vid)
Αυτό ο παίκτης ΔΕΝ πρέπει να παίζει στη Μίλαν: Έχασε το πιο εύκολο γκολ που υπάρχει! (vid)
Τρένο ασταμάτητο η Νότιγχαμ Φόρεστ (vid)
Η ΝΙKE βγάζει «άρρωστο» παπούτσι για πάρτη του Βινίσιους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα σε… απόγνωση – Χάνει κι άλλο βασικό του παίκτη! (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως χάνει ακόμη έναν παίκτη του, αφού ο Μάνουελ Ακάντζι θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες.

Γκουαρντιόλα σε… απόγνωση – Χάνει κι άλλο βασικό του παίκτη! (pic)

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και πως να μην είναι αν αναλογιστεί τα τρομερά πεπραγμένα του στα οκτώ χρόνια του στον πάγκο του συλλόγου. Βλέπετε, σε αυτό το διάστημα οι «πολίτες» κατέκτησαν κυριολεκτικά τα… πάντα. Μετρούν έξι συνολικά έξι Premier League, με τις τέσσερις να ‘ναι συνεχόμενες, δύο κύπελλα Αγγλίας, τέσσερα Λιγκ Καπ, τρία Σούπερ Καπ Αγγλίας. Το αποκορύφωμα όμως ήρθε το 2023. Εκεί όπου η ομάδα του Μάντσεστερ κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, όπως και το UEFA Super Cup και το Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ωστόσο, η αγωνιστική τους… κατάρρευση για ένα δίμηνο τους έφερε στο -16 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η Σίτι γενικότερα δεν δείχνει και το καλύτερο πρόσωπο φέτος και αντιμετωπίζει αρκετά θέματα τραυματισμών. Κι όπως αποκάλυψε ο Γκουαρντιόλα σε αυτούς τους απόντες ήρθε να προστεθεί και ο Μάνουελ Ακάντζι. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος στόπερ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για 2-2,5 μήνες.

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί για τους οποίους μίλησε ο Γκουαρντιόλα

«Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, γιατί η προσπάθεια που κατέβαλε τη φετινή σεζόν είναι απίστευτη. Υπήρχε έλλειμα παικτών στη θέση αυτή και το σώμα του είπε “ως εδώ”» ήταν το σχόλιο του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον 29χρονο αμυντικό. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός μίλησε και για τους τραυματισμούς των Τζακ Γκρίλις και Νίκο Γκονθάλεθ. Για τον Άγγλο εξτρέμ ανέφερε ότι δεν θα είναι πιθανότατα έτοιμος για τον ματς με την Νιουκάστλ ενώ ο Ισπανός μέσος γίνεται καλύτερα μέρα με την μέρα. Ωστόσο, η αγωνιστική κατάσταση του θα αξιολογηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ