ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Ο Γουόκερ αποκάλυψε τον συγκλονιστικό λόγο για τον οποίο επέλεξε τη Μίλαν! (pic)

Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Μίλαν, λέγοντας πως το έκανε για να αναθερμάνει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Ο Γουόκερ αποκάλυψε τον συγκλονιστικό λόγο για τον οποίο επέλεξε τη Μίλαν! (pic)

Για μια περίοδο ο Κάιλ Γουόκερ θεωρούνταν και δικαίως, πιθανώς, ο καλύτερος δεξιός μπακ στον πλανήτη. Σίγουρα ήταν τουλάχιστον ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο στη θέση του. Και πως να μην είναι, άλλωστε, με τις τρομερές εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος στα οκτώ χρόνια του στους «πολίτες» κατέκτησε τα πάντα, όντας ένας από τους βασικούς λόγους των επιτυχιών της ομάδας. Ωστόσο, τον Ιανουάριο που μας πέρασε αισθάνθηκε την ανάγκη για μια νέα περιπέτεια και ζήτησε να αποχωρήσει.

Η Σίτι αποδέχτηκε και το αίτημα του και ο Γουόκερ μετακόμισε στην Ιταλία και την Μίλαν ως δανεικός με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι ο Άγγλος μπακ, μιλώντας στο περιοδικό «GQ» αποκάλυψε πως η επιλογή των «ροσσονέρι» δεν ήταν τυχαία, αλλά μετά από ώριμη σκέψη. Ο 34χρονος άσος τόνισε πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για εκείνον, γιατί είχε την ανάγκη να αναθερμάνει την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο.

Γουόκερ: «Χρειαζόμουν μια σπίθα για να ξαναβρώ την αγάπη για το ποδόσφαιρο»

Ο Γουόκερ υπογράμμισε πως η υποδοχή του από τον κόσμο της ομάδας ήταν εξαιρετική, όπως και η ατμόσφαιρα στο «Σαν Σίρο». Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν έχει χάσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, απλά ήθελε ένα νέο κίνητρο. Επισήμανε πως το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι διαφορετικό απ’ ό,τι στα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, γιατί εκεί ο κόσμος δίνει τρομερή προσοχή και εκτιμάει περισσότερο και τους αμυντικούς.

«Με υποδέχτηκαν εξαιρετικά από κάθε άποψη και από την πλευρά μου πιστεύω ότι η Μίλαν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Η ατμόσφαιρα στο Σαν Σίρο είναι φανταστική. Την αισθάνθηκα αμέσως στο ντέρμπι αλλά δυστυχώς η Ίντερ ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά. Για μένα η Μίλαν είναι μία νέα πρόκληση. Είχα ανάγκη από μία σπίθα, για να ζεσταθεί ξανά η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο. Προσοχή, δεν λέω ότι είχα χάσει την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο.

Όμως μέσα μου, αισθανόμουν την ανάγκη να δημιουργήσω μία νέα ζωή, να αποκτήσω νέα κίνητρα, να βρω νέους αντιπάλους για να έχω μπροστά μου. Στην Ιταλία το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό που παίζεται σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία. Εδώ υπάρχει μεγάλη προσοχή στους αμυντικούς και στο αμυντικό κομμάτι, οι οπαδοί εκτιμούν τους δημιουργικούς παίκτες αλλά και εκείνους που καταφέρνουν να σταματούν τους αντιπάλους», ανέφερε ο Γουόκερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ