ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O ασταμάτητος Παυλίδης έβαλε… από κάτω τον Βίκτορ Γιόκερες
Μπαρτσελόνα: Η σκέψη του Φλικ για το πως θα καλύψει το κενό του Κασαδό
Μεγαλοπρεπές «άκυρο» της Μπριζ στη Μίλαν για Τζόλη
Ρονάλντο και Αλ Νασρ έβαλαν σκοπό να χαλάσουν την άμυνα της Άρσεναλ
Η μισή… Ευρώπη κυνηγάει τον Όσιμεν – Πότε αποφασίζει για το μέλλον του!
Η Γιουνάιτεντ τσεκάρει δύο… ταλεντάρες για την επίθεση της!
Μαρινάκης: «Νότιγχαμ ή Ολυμπιακός θα κατακτήσουν το επόμενο Champions League»
Η αστυνομία μόδας έκανε… ντου στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας (pics)
Στο στόχαστρο της Μίλαν Κωστούλας και Μουζακίτης!
Γιουνάιτεντ: Βγάζει 50 «χαρτιά» από τον κουμπαρά για τον μέσο της Μπαρτσελόνα
Ο Πετί… έσφαξε με το γάντι τον Αρτέτα!
Ο Τζέιμι Κάραχερ ζητά το αυτονόητο από τη διοίκηση της Λίβερπουλ
Η Ατλέτικο ετοιμάζεται να προσφέρει… σωτηρία στην «αποτυχία» της Λίβερπουλ!
Η ομάδα που ονειρεύεται η ταλεντάρα της Μπόρνμουθ
Η «γυμνή» ανάρτηση της Αλίσα Λέμαν που θέτει σε κίνδυνο το προφίλ της στο Instagram (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Με άγχος, πίεση και ιδρώτα αλλά η Λίβερπουλ νίκησε! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε τα εύκολα... δύσκολα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς, όμως, στο τέλος επικράτησε με σκορ 2-1.

Με άγχος, πίεση και ιδρώτα αλλά η Λίβερπουλ νίκησε! (vid)

Η Λίβερπουλ έχει μάθει φέτος να παίζει καλά και να νικάει. Όχι στις νίκες με άγχος. Όμως, οι ποδοσφαιριστές του Άρνε Σλοτ ναι μεν μπορεί να ζορίστηκαν παραπάνω από το κανονικό, αλλά, στο τέλος επικράτησαν με σκορ 2-1 της Γουλβς στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «λύκοι» είχαν δέκα τελικές φάσεις με τη Λίβερπουλ να μην απειλεί, ούτε μία φορά την εστία του Σα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ και η Γουλβς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν δυνατά και επιθετικά. Έτσι ο ρυθμός ήταν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πολύ καλός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω. Τόσο ο Ντίας, όσο και ο Σαλάχ από τα πλάγια έβαζαν δύσκολα στους μπακ των φιλοξενούμενων με τις κούρσες τους. Μάλιστα, σε μία από αυτές οι αμυντικοί των «λύκων» δεν έδιωξαν σωστά, ο Τότι έστειλε την μπάλα στον Ντίας και εκείνος εύκολα νίκησε τον Σα στο 15′ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν χώρους για να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στους παίκτες της Γουλβς. Όμως, εκείνοι απάντησαν με ένα πολύ καλό φάουλ του Κούνια που πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Άλισον. Στο 37′ ήρθε το 2-0 από τον Σαλάχ που ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι με τον Ντίας να κερδίζει την εσχάτη των ποινών μετά από άτσαλη έξοδο του Σα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουλβς ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Οι παίκτες της πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και έβαλαν δύσκολα στους «κόκκινους» που έδειχναν να είναι παραπάνω από το κανονικό χαλαροί. Και θα μπορούσαν να το πληρώσουν ακριβά όταν στο 48′ η Γουλβς είχε τετ α τετ με τον Γκόμες και τον Άλισον να τον νικάει κατά κράτος. Στη συνέχεια η Λίβερπουλ έκανε το 3-0 στο 51′. Αλλά το τέρμα του Σαλάχ δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο έμπειρος εξτρέμ ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή.

Στο 58′ ο Ζότα κέρδισε πέναλτι. Όμως, το VAR ενημέρωσε τον Κούπερ ότι πρόκειται για μεγαλοπρεπέστατη βουτιά. Έτσι, ο Άγγλος ρέφερι το πήρε πίσω. Στο 67′ ήρθε η απάντηση της Γουλβς που στο δεύτερο ημίχρονο έκανε… πλάκα στη Λίβερπουλ που δεν μπορούσε με τίποτα να κάνει φάσεις μπροστά από την εστία του Σα. Στο 67′ ο Κούνια πήρε την μπάλα στα πόδια του και με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Άλισον για το 2-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι έχουν άγχος για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έτσι έκαναν πολλά λάθη. Στο 88′ ήρθε η καλύτερη στιγμή της Γουλβς για το 2-2, όμως, ο Κουάνσα πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα του Μουνέτσι και έτσι το 2-1 υπέρ της Λίβερπουλ έμεινε ως το τέλος με τους παίκτες του Σλοτ να επιστρέφουν στις νίκες!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ