ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Φέρντιναντ μελαγχόλησε: «Μόνο αυτό μου λείπει από το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Φέρντιναντ... μελαγχόλησε και αναφέρθηκε στο τι πραγματικά του λείπει από όταν ήταν ποδοσφαριστής

Ο Φέρντιναντ μελαγχόλησε: «Μόνο αυτό μου λείπει από το ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Ρίο Φέρντιναντ πήγε στο Μπερναμπέου και είδε από κοντά ένα ακόμα τεράστιο ματς, αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ έχει αγωνιστεί σε 100αδες τέτοια ματς στην καριέρα του και τον έπιασε μια… μελαγχολία λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το μοναδικό πράγμα που του λείπει από το ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε σαν τρελός να παίξει ξανά ένα ακόμα ματς σε ένα τέτοιο ιστορικό γήπεδο, τονίζοντας πως αυτό το συναίσθημα είναι πραγματικά μοναδικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ξέρετε, όλοι με ρωτάνε αν μου λείπει το ποδόσφαιρο. Λοιπόν μου λείπουν οι μεγάλες βραδιές του ποδοσφαίρου, όταν έπαιζα σπουδαία ματς, ειδικά στην νοκ-άουτ φάση του Champions League. Αυτές οι στιγμές μου λείπουν πραγματικά.

Από την άλλη δεν μου λείπουν τα ταξίδια, δεν μου λείπουν οι προπονήσεις. Αλλά όταν έρχομαι σε τέτοια γήπεδα σαν το Μπερναμπέου, θέλω να βάλω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια ξανά, να μπω στα τελευταία λεπτά του ματς, να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα και να το πανηγυρίσω.  Είναι ένα δύσκολο γήπεδο και πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα στάδιο σαν το Μπερναμπέου, κόντρα στη Ρεάλ»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ