ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν: Πέρασε… σβηστά από το Κίελο και η καταδίωξη συνεχίζεται

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε τα απολύτως απαραίτητα απέναντι στην ουραγό Χολστέιν Κίελ επικρατώντας με 2-0!

Λεβερκούζεν: Πέρασε… σβηστά από το Κίελο και η καταδίωξη συνεχίζεται

Πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελε η Μπάγερ Λεβερκούζεν! Οι «Ασπιρίνες» δεν ίδρωσαν σχεδόν καθόλου. Έπαιξαν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ανέβασαν ελάχιστα τη ταχύτητα και στο φινάλε πανηγύρισαν μια εύκολη – πολύ εύκολη – νίκη. Επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας της ουραγού Χολστέιν Κίελ και συνέχισαν το ταξίδι τους στη Bundesliga βάζοντας ξανά πίεση στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου μειώνοντας τη διαφορά από τη κορυφή στους πέντε βαθμούς. Σικ και Αντλί οι σκόρερς.

Το ματς

Μπορεί να μετράει μόλις μία ήττα η πρωταθλήτρια Γερμανίας όμως οι πολλές ισοπαλίες την έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση έναντι της ακαταμάχητης Μπάγερν Μονάχου. Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ήθελε σήμερα μόνο τη νίκη απέναντι στην ουραγό Χολστέιν Κίελ. Μια νίκη που θα μάζευε έστω και προσωρινά τη διαφορά με τους Βαυαρούς στους πέντε βαθμούς και θα τους έβαζε ξανά λίγη πίεση.

Η ομάδα από το Κίελο έχει ουσιαστικά συμβιβαστεί με τη κατάσταση και στην ουσία μετράει αντίστροφα για τον υποβιβασμό. Οι «Ασπιρίνες» έκαναν τη δουλειά μέσα σε ένα ημίχρονο. Προηγήθηκαν στο 9′ με τον Πάτρικ Σικ και την όμορφη προβολή του Τσέχου. Έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Αντλί στο 45′ και μετά… έσβησαν! Ελάχιστες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Οι γηπεδούχοι επί της ουσίας δεν απείλησαν καθόλου!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ