ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Μια ευκαιρία είχε η Λεβερκούζεν και την πέταξε!

Γκέλα ολκής και... πρωτάθλημα τέλος για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν! Οι «Ασπιρίνες» ηττήθηκαν στην έδρα τους (2-0) από τη Βέρντερ Βρέμης.

Μια ευκαιρία είχε η Λεβερκούζεν και την πέταξε!

Άλλη εικόνα περιμέναμε να δούμε σήμερα στην BayArena, άλλη είδαμε! Η Βέρντερ Βρέμης πήγε στο Λεβερκούζεν και…  σόκαρε την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Οι «Ασπιρίνες» χωρίς ιδέες, με τραυματισμό του Βιρτζ και κακή άμυνα γνώρισαν την ήττα από τον αντίπαλό τους με 2-0 και πέταξαν στα… σκουπίδια την γκέλα της Μπάγερν Μονάχου (ήττα στην έδρα της με 3-2 από τη Μπόχουμ). Σμιντ και Νίνμαν τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς

Έμεινε στη κακή εμφάνιση στο Champions League η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο βαρύ 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο Αλιάνζ Αρένα. Οι «Ασπιρίνες» υποδέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τη Βέρντερ Βρέμης στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως είχαν μια δύσκολη αποστολή μπροστά του όμως ήθελαν να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να δείξουν πως μπορούν να κάνουν ζημιές στους μεγάλους της κατηγορίας.

Έτσι κι έγινε! Στο 7′ ο Ρομάνο Σμιντ άνοιξε το σκορ και έβαλε μπροστά τη Βέρντερ. Υπνωτισμένη στην άμυνά της η Λεβερκούζεν. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη κατοχή της μπάλας. Λίγες οι καλές στιγμές κακές αποφάσεις στο στο κουτί. Πέταξαν 45 λεπτά και πήγαν στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ. Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη είχε κι άλλες στιγμές πέραν του γκολ του Σμιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι περίμεναν την αντίδραση της Λεβερκούζεν. Αυτή η αντίδραση όμως δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως τα πράγματα έγιναν χειρότερα αφού στα μισά της επανάληψης η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο… έχασε τον Φλόριαν Βιρτζ με τραυματισμό. Η Βέρντερ Βρέμης έμεινε πιστή στο πλάνο της μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Νίνμαν πέτυχε το 2-0 και λίγα δευτερόλεπτα μετά πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ