ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Νέα απώλεια στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης

Άλλος ένας μυϊκός τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέα απώλεια στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης

Δε σταματά να μετρά πληγές ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να χαρεί με καμία επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης όπως πραγματικά θα ήθελε. Συνεχώς εμφανίζονται μπροστά του αγωνιστικά προβλήματα. Οι τραυματισμοί φέτος στη «Βασίλισσα» δεν έχουν τελειωμό. Σε κάθε παιχνίδι οι Μαδριλένοι βλέπουν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή τους να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο αποκομίζοντας πρόβλημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τραυματίστηκε ο Μεντί, νέα απώλεια στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η επική πρόκριση της Ρεάλ επί της Ατλέτικο στους «8» του Champions League συνοδεύτηκε από έναν νέο τραυματισμό. Αυτόν του πολύτιμου Φερλάν Μεντί. Ο Γάλλος διεθνής αποχώρησε πρόωρα από το χορτάρι και έγινε αλλαγή καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Ένας τραυματισμός που όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες από τους ρεπόρτερ της «Βασίλισσας» θα κρατήσει τον παίκτη εκτός μάχης για 2-3 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει τον προσεχή αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα και ίσως κάποια από τα παιχνίδια στην επιστροφή στη δράση μετά το παράθυρο των εθνικών ομάδων. Το ιατρικό επιτελείο έχει βάλει ως βασικό στόχο την επιστροφή του παίκτη στο 100% στον πρώτο αγώνα της Ρεάλ με την Άρσεναλ στους «8» του Champions League. Όλα αυτά την ώρα που ο Αντσελότι μετρά πολλές ακόμη απουσίες στην αμυντική του γραμμή ενώ ξέρει πως αρκετά από τα βασικά του στελέχη όπως Ρούντιγκερ, Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τα ασταμάτητα ματς και… σφίγγουν τα δόντια για να βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Διάβασε επίσης: Πιστή στον Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα – Στη κορυφή και του χρόνου ο Πολωνός

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ