sportsking
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ ξεκίνησε την απίστευτα δύσκολη αναζήτηση του νέου… Μόντριτς!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ ξεκίνησε την απίστευτα δύσκολη αναζήτηση του νέου… Μόντριτς!

Ο Λούκα Μόντριτς πλησιάζει όλο και περισσότερο προς το κλείσιμο της καριέρας του και στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν τον παίκτη που θα πάρει τη «σκυτάλη».

17.03.2025 | 22:40

Ακάθεκτος συνεχίσει ο Λούκα Μόντριτς την τεράστια καριέρα του. Τόσο σε συλλογικό επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην εθνική Κροατίας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σε αμφότερες έχει σταθερά πρωταγωνιστικό όλο. Παρά το γεγονός ότι βαδίζει πλέον προς τα 40 του χρόνια ο ίδιος παραμένει υπερολύτιμος για τη «βασίλισσα», αλλά και για την «Χρβατσκα». Κάτι σαν το παλιό καλό κρασί που όσο περνάνε τα χρόνια ωριμάζει και περισσότερο. Μάλιστα, ο ίδιος δε φαίνεται διατεθειμένος να… συνταξιοδοτηθεί ακόμη.

Εξάλλου, ο Μόντριτς γνωρίζει ότι παραμένει ένας από τους πιο τεχνικά άρτιους μέσους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Κροάτης συνεχίζει και τη φετινή σεζόν να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και να τραβάει τα βλέμματα. Ο 39χρονος άσος ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν, αφού το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν και ο ίδιος αναμένεται να ανανεώσει μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, όταν και θα γίνει το Μουντιάλ. Σύμφωνα με το «Relevo», πάντως, στις τάξεις της Ρεάλ θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και έχουν ετοιμαστεί για την πιο δύσκολη… αναζήτηση τους, αυτή του αντικαταστάτη του Κροάτη άσου.

Η δύσκολη αποστολή και ο Μόντριτς που μπορεί να γίνει… δάσκαλος

Φυσικά, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» γνωρίζουν πως είναι σχεδόν απίθανο να βρουν έναν παίκτη που θα έχει την ίδια καριέρα με τον Μόντριτς. Ωστόσο, αυτό που αναζητούν είναι ένα προφίλ παρόμοιο με του Κροάτη άσου, ενός δηλαδή χαφ με ταλέντο, αλλά και αυταπάρνηση. Κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι αρκετά σπάνιο και οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι λίγες. Αρχικά, η ιδέα ήταν να αναλάβει ο Αρντά Γκιουλέρ αυτό τον ρόλο, αλλά ο Τούρκος άσος είναι πιο επιθετικογενής, αφήνοντας τον Κάρλο Αντσελότι χωρίς λύσεις.

Ο Μόντριτς, βέβαια, μπορεί να παίξει και ο ίδιος ρόλο στην «δημιουργία» ή έστω να κάνει μια… μαθητεία στον επόμενο αντικαταστάτη του, εφόσον παραμείνει και τη νέα σεζόν. Οι σκάουτερ της Ρεάλ παλεύουν να βρουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται, όποιος κι αν είναι, όσο κι αν κοστίζει. Έναν παίκτη να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, που μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό. Και η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να σταματήσει να ψάχνει μέχρι να βρει αυτό που θέλει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version