ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Στο στόχαστρο της Μίλαν Κωστούλας και Μουζακίτης!

Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης κάνουν εξαιρετική σεζόν και η Μίλαν φέρεται να τους παρακολουθεί πολύ στενά.

Στο στόχαστρο της Μίλαν Κωστούλας και Μουζακίτης!

Ο Μπάμπης Κωστούλας μπήκε πολύ απότομα στην ποδοσφαιρική μας ζωή τη φετινή σεζόν. Ο 17χρονος άσος μαζί με τον Χρήστο Μουζακίτη αποτελούν τα δύο μεγάλα πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Κι αμφότεροι πήραν την ευκαιρία τους από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φέτος. Κι αυτό δεν έγινε… χαριστικά, αλλά επειδή το άξιζαν και δούλεψαν. Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονούμε πως έκαναν πράγματα και θαύματα με την ομάδα νέων των «ερυθρόλευκων» που κατέκτησε το UEFA Youth League την περασμένη σεζόν. Ο νεαρός χαφ ήδη από το ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν άρχισε να λογίζεται ως βασικός, με τον επιθετικό των Πειραιωτών να λαμβάνει πιο εσχάτως το χρίσμα.

Και οι δύο τους από τη στιγμή που άρχισαν να παίρνουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής, ξεκίνησαν να «λάμπουν». Κωστούλας και Μουζακίτης ουσιαστικά πλέον αποτελούν κομμάτια της ενδεκάδας του Ολυμπιακού και μαγνητίζουν τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων. Τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport» έστειλε σκάουτερ της για να τους παρακολουθήσει στο παιχνίδι κόντρα την Μπόντο Γκλιμτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κωστούλας και Μουζακίτης «παρακολουθούνται» από σκάουτερ της Μίλαν

Ο Κωστούλας, βέβαια, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μουζακίτης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και μοίρασε δύο ασίστ στον Ρόμαν Γιάρεμπτσουκ, φέρνοντας… τούμπα του παιχνίδι για την ομάδα του. Ωστόσο, οι προσπάθειες του νεαρού άσου δεν μπόρεσαν να φέρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League για την ομάδα του. Φυσικά, οι «ροσσονέρι» είδαν πρώτη φορά τους δύο ποδοσφαιριστές στον τελικό του Youth League απέναντι στους Πειραιώτες, όπου οι Νέοι του Ολυμπιακού θριάμβευσαν με 3-0, κατακτώντας το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες για την Μίλαν. Κι αυτό γιατί οι «ροσσονέρι» θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά εκατομμύρια για να αποκτήσει τόσο τον Κωστούλα, όσο και τον Μουζακίτη. Παράλληλα, αμφότεροι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους με τον Ολυμπιακό, οπότε τα ποσά θα πρέπει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, κι άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν τις περιπτώσεις τους και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «θερμό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ