ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MARCA: «Τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Άρνολντ»
Αυτό που έχασε ο Χάαλαντ θα το θυμάται για πολύ καιρό! (vid)
Επικές δηλώσεις του Ντε Πολ για τον Μέσι: «Μας λείπει πολύ ο κοντός, αλλά η ομάδα είναι… καλολαδωμένη!»
Όλα έτοιμα για να γίνει ΧΑΜΟΣ: Ο Ίσακ απέρριψε την πρόταση της Νιούκαστλ!
Ο Ρόι Κιν έστειλε… αδιάβαστο τον Φόντεν με τις δηλώσεις του!
Απίθανο… κόμπλεξ από την Έβερτον: Άλλαξε χρώμα μέχρι και στο κέτσαπ! (pic)
Τσάμπι Αλόνσο: Ανακοινώνει την απόφαση για το μέλλον του!
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η κατάθεση της ηθοποιού που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού (vid)
Πειραιάς: Πιάστηκε η σπείρα που έκλεβε πορτοφόλια!
Άλβαρες: «Αν έπαιζε και ο Μέσι με τη Βραζιλία θα βάζαμε 2-3 παραπάνω γκολ»
Μαθήματα ιστορίας: Οι τρεις φορές που η Αργεντινή ξεφτίλισε τη Βραζιλία!
H Άρσεναλ άνοιξε… πανιά για την απόκτηση του κορυφαίου φορ της Ευρώπης!
Μέσι για την 4αρα της Αργεντινής στη Βραζιλία: «Εμείς πάντα μιλάμε με ποδόσφαιρο» (pic)
«Καρφί» Φλικ σε Αντσελότι και Ρεάλ: «Περήφανος που είμαι στην Μπαρτσελόνα»
Κωστούλας – Μουζακίτης: Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στα πόδια των μικρών του Ολυμπιακού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Στο στόχαστρο της Μίλαν Κωστούλας και Μουζακίτης!

Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης κάνουν εξαιρετική σεζόν και η Μίλαν φέρεται να τους παρακολουθεί πολύ στενά.

Στο στόχαστρο της Μίλαν Κωστούλας και Μουζακίτης!

Ο Μπάμπης Κωστούλας μπήκε πολύ απότομα στην ποδοσφαιρική μας ζωή τη φετινή σεζόν. Ο 17χρονος άσος μαζί με τον Χρήστο Μουζακίτη αποτελούν τα δύο μεγάλα πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Κι αμφότεροι πήραν την ευκαιρία τους από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φέτος. Κι αυτό δεν έγινε… χαριστικά, αλλά επειδή το άξιζαν και δούλεψαν. Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονούμε πως έκαναν πράγματα και θαύματα με την ομάδα νέων των «ερυθρόλευκων» που κατέκτησε το UEFA Youth League την περασμένη σεζόν. Ο νεαρός χαφ ήδη από το ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν άρχισε να λογίζεται ως βασικός, με τον επιθετικό των Πειραιωτών να λαμβάνει πιο εσχάτως το χρίσμα.

Και οι δύο τους από τη στιγμή που άρχισαν να παίρνουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής, ξεκίνησαν να «λάμπουν». Κωστούλας και Μουζακίτης ουσιαστικά πλέον αποτελούν κομμάτια της ενδεκάδας του Ολυμπιακού και μαγνητίζουν τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων. Τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport» έστειλε σκάουτερ της για να τους παρακολουθήσει στο παιχνίδι κόντρα την Μπόντο Γκλιμτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κωστούλας και Μουζακίτης «παρακολουθούνται» από σκάουτερ της Μίλαν

Ο Κωστούλας, βέβαια, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μουζακίτης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και μοίρασε δύο ασίστ στον Ρόμαν Γιάρεμπτσουκ, φέρνοντας… τούμπα του παιχνίδι για την ομάδα του. Ωστόσο, οι προσπάθειες του νεαρού άσου δεν μπόρεσαν να φέρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League για την ομάδα του. Φυσικά, οι «ροσσονέρι» είδαν πρώτη φορά τους δύο ποδοσφαιριστές στον τελικό του Youth League απέναντι στους Πειραιώτες, όπου οι Νέοι του Ολυμπιακού θριάμβευσαν με 3-0, κατακτώντας το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες για την Μίλαν. Κι αυτό γιατί οι «ροσσονέρι» θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά εκατομμύρια για να αποκτήσει τόσο τον Κωστούλα, όσο και τον Μουζακίτη. Παράλληλα, αμφότεροι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους με τον Ολυμπιακό, οπότε τα ποσά θα πρέπει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, κι άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν τις περιπτώσεις τους και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «θερμό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ