ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Who's that chick

Μοντέλο από το Περού… καίει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές (pics)

Χαμό προκάλεσαν οι δηλώσεις της Σίρλεϊ Αρίκα! Εμπλέκει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Περού σε ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια εκείνη!

Μοντέλο από το Περού… καίει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές (pics)

Η Σίρλεϊ Αρίκα είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα του Περού και η παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια» προκάλεσε «σεισμό» με τις αποκαλύψεις που έκανε για πασίγνωστους διεθνείς ποδοσφαιριστές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Η Σίρλεϊ είχε διάθεση για αποκαλύψεις και δήλωσε σύμφωνα με το Μέσο trome ότι είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Πατσούκα και της Ράγιο Βαγιεκάνο, Κριστιάν Κουέβα, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια προσπάθησε να την μεθύσει για να χαμηλώσει τις αναστολές της.

Όπως συνέχισε να λέει η Αρίκα στη συνέχεια βρέθηκε με τον Κουέβα στις τουαλέτες του κλαμπ όπου άρχισαν να φιλιούνται και τότε της φάνηκε πιο… όμορφος. «Ο πρώτος που με πλησίασε ήταν ο Κουέβα. Ήταν προσεκτικός και τζέντλεμαν, ήθελε να με μεθύσει, αλλά έχασε το χρόνο του, γιατί δε μεθάω εύκολα. Μετά χορέψαμε και η αλήθεια είναι ότι χορεύει ωραία. Ο Γιοτούν, βέβαια, ήταν πιο όμορφος και πιο ενδιαφέρων, αλλά δε μου έδινε σημασία. Στη συνέχεια ο Κουέβα με πήγε στο μπάνιο, φιληθήκαμε, άρχισα να τον βλέπω πιο όμορφο. Δεν ξέρω αν γι’ αυτό έφταιγε το αλκοόλ, αλλά δε βαριέσαι», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Γιοτούν που βρέθηκε και ο ίδιος στο πάρτι αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Κριστάλ και είναι επίσης διεθνής με τα χρώματα του Περού. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, στο κέντρο ήταν και ο Λουίς Αντβικούλα, ο οποίος φοράει τη φανέλα της πασίγνωστης Μπόκα Τζούνιορς.

H εκρηκτική Σίρλεϊ Αρίκα

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ