Είτε είσαι είτε δεν είσαι υποστηρικτής των «Τρικολόρ» αντιλαμβάνεσαι πως το ρόστερ τους είναι το πιο πλήρες σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες. Ο Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στα… χέρια του μια σπουδαία φουρνιά ποδοσφαιριστών, η οποία με τον καιρό αυξάνεται και πληθύνεται!
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Η Γαλλία προετοιμάζεται για τη διπλή αναμέτρηση με την Κροατία για τα προημιτελικά του Nations League έχοντας στο δυναμικό της μια επίθεση φωτιά. Οι «Τρικολόρ» όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία έχουν πληθώρα επιλογών για το παιχνίδι με τους Κροάτες. Ειδικά στην επίθεση.
Τα στατιστικά των Γάλλων επιθετικών
Ο Ντεσάν έχει να υπολογίζει σε επτά επιθετικούς που τη φετινή σεζόν κάνουν πράγματα και θαύματα με τους συλλόγους τους στο κορυφαίο επίπεδο. Κιλιάν Μπαπέ, Ουσμάν Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Ντεζιρέ Ντουέ, Μάρκους Τουράμ, Μπράντλει Μπαρκολά και Μάικλ Ολίσε.
Τι αριθμούς έχει ο καθένας;
Κιλιάν Μπαπέ 30 γκολ και τέσσερις ασίστ
Ουσμάν Ντεμπελέ 30 γκολ και έξι ασίστ
Κολό Μουανί επτά γκολ και τρεις ασίτ
Ντεζιρέ Ντουέ επτά γκολ και έντεκα ασίστ
Μάρκους Τουράμ 16 γκολ και τέσσερις ασίστ
Μπράντλει Μπαρκολά 18 γκολ και 12 ασίστ
Μάικλ Ολίσε 13 γκολ και έντεκα ασίστ
France’s attacking options are a joke 🤯 pic.twitter.com/Q4exX2CE4Q
— B/R Football (@brfootball) March 18, 2025
Διάβασε επίσης: H ομάδα που θέλει και μπορεί να πάρει τον Φαν Ντάικ από τη Λίβερπουλ
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις