H Γιουβέντους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποχώρηση του Τιάγκο Μότα από τον πάγκο της ομάδας, μετά την τραγική σεζόν! Ο Ίγκορ Τούντορ όπως αναμενόταν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα οι “μπιανκονέρι” θα μπορούν να τον κρατήσουν στο Τορίνο και για την νέα σεζόν, εφόσον το θελήσουν το καλοκαίρι!
- Η ανακοίνωση της Γιουβέντους:
Η Γιουβέντου ανακοινώνει την αποχώρηση τον Τιάγκο Μότα από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας ανδρών.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Τιάγκο Μότα και όλο το επιτελείο του για τον επαγγελματισμό που επέδειξε και για τη δουλειά που επιτελέστηκε αυτούς τους μήνες με πάθος και αφοσίωση, ευχόμενος ότι καλύτερο για το μέλλον.
Η Γιουβέντους ανακοινώνει επίσης ότι έχει εμπιστευτεί την ηγεσία της πρώτης ομάδας ανδρών στον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος θα κάνει την πρώτη προπόνηση αύριο.
Igor Tudor è il nuovo allenatore della Prima Squadra Maschile. Bentornato, Igor!
Il Club ringrazia Thiago Motta e tutto il suo staff per la professionalità dimostrata e per il lavoro svolto in questi mesi con passione e dedizione, augurando loro il meglio per il futuro.
— JuventusFC (@juventusfc) March 23, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
