Επίδειξη ισχύος από την Αργεντινή στο μεγάλο – και συνάμα παραδοσιακό – ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής. Η «Αλμπισελέστε» διέλυσε τη Βραζιλία στο Μονουμεντάλ με 4-1 και συνέχισε εντυπωσιακά την πορεία της όντας στη κορυφή του ομίλου της για τα προκριματικά του Mundial2026.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Οι Αργεντίνοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Πέτυχαν τέσσερα τέρματα ενώ είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα και να… ταπεινώσουν ακόμη περισσότερο τους κάκιστους Βραζιλιάνους. Το παιχνίδι όπως συνηθίζεται είχε παράλληλα με το αγωνιστικό, πολλά νεύρα και κοκορομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.
Το πικάρισμα του Παρέδες στον Ροντρίγκο
Σε μια από αυτές βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν οι Λεάντρο Παρέδες από πλευράς Αργεντινής και ο Ροντρίγκο από αυτή της Βραζιλίας. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να χαλάσει τη ψυχολογία του αντιπάλου του φωνάζοντάς του χαρακτηριστικά: «Είσαι πολύ κακός παίκτης».
Ο Παρέδες όμως έχοντας μια πολύ βαριά… κληρονομιά με την «Αλμπισελέστε» και το σκορ υπέρ του στο μεταξύ του ματς, δεν άφησε αναπάντητη την ατάκα του Βραζιλιάνου. Πέρασε στην αντεπίθεση και υπενθύμισε στον Ροντρίγκο την πραγματικότητα σε εθνικό επίπεδο: «Έχω ένα Mundial και δύο Copa America. Εσύ μηδέν. Εσύ μηδέν».
Διάβασε επίσης: Η Αργεντινή ταπείνωσε την Βραζιλία με μυθική τεσσάρα! (vid)
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις