Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ δεν δίστασε να δείξει την αγάπη του για τον Λιονέλ Μέσι, μιλώντας για την απουσία του από την εθνική Αργεντινής. Ο σταρ της Αλμπισελέστε έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, όμως οι συμπαίκτες του φρόντισαν να δείξουν πως μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.
«Μας λείπει πολύ ο κοντός, αλλά το σημαντικό είναι να αναρρώσει και να είναι καλά. Θέλουμε να του δείξουμε ότι μπορεί να είναι ήρεμος, γιατί ο καπετάνιος άφησε το πλοίο… καλολαδωμένο!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντε Πολ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Μέσι.
Παρά ταύτα, ο Ντε Πολ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θέλουν να αποδείξουν ότι η ομάδα παραμένει δυνατή, ακόμα και χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ για τον Λιονέλ Μέσι και την εθνική ομάδα της Αργεντινής:
«Ο… νάνος μας λείπει πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι γίνεται ολοένα και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός και ότι ο τραυματισμός του φαίνεται να μένει πίσω.
Εμείς από την πλευρά μας δεν σταματάμε να τον σκεφτόμαστε και να του δείχνουμε πόσο σημαντικός ήταν και είναι για εμάς. Πόσο πολύ τον θέλουμε δίπλα μας. Όμως, μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά ακόμα και όταν δεν είναι εκείνος δίπλα μας. Η ομάδα είναι πολύ καλά λαδωμένη και δομημένη», τα λόγια του.
🗣️ De Paul on Messi’s absence: “We miss the dwarf a lot, but the important thing is that he recovers, that he’s well and that we show him that he can rest assured that the captain has left the ship well-oiled.” pic.twitter.com/01vS1qUgGF
— Football Talk (@FootballTalkHQ) March 26, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις