Το καλοκαίρι που πέρασε η Λίβερπουλ βρέθηκε μπροστά σ’ ένα μεγάλο τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από 8,5 χρόνια. Με τον Γερμανό οι «κόκκινοι» κατάφεραν να γιγαντωθούν ξανά τόσο στο αγγλικό, όσο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βλέπετε, μ’ εκείνον στο «τιμόνι» κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια το 2019. Μια μόλις σεζόν νωρίτερα είχαν ανέβει και στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Champions League. Έτσι, η έλευση του Άρνε Σλοτ στην τεχνική ηγεσία αντιμετωπίστηκε με αρκετό σκεπτικισμό.
Ωστόσο, η πρώτη σεζόν του Ολλανδού τεχνικού μοιάζει βγαλμένη από τα πιο… τρελά όνειρα κάθε οπαδού της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» είναι πρώτοι στην Premier League και στο +12 από την δεύτερη Άρσεναλ, οδεύοντας σταθερά προς την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια, τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ αντιμετώπισε δύο απανωτές αποτυχίες για πρώτη φορά στη σεζόν. Από τη μια αποκλείστηκε στο Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν κι από την άλλη έχασε στον τελικό του Carabao Cup από τη Νιούκαστλ. Στις τάξεις του συλλόγου έχουν αντιληφθεί πως πρέπει να ενισχύσουν κι άλλο την ομάδα το καλοκαίρι και σύμφωνα με το «TeamTalk» ετοιμάζουν… έφοδο στην Μπόρνμουθ, στοχεύοντας σε συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές της.
🔴 Liverpool are reportedly considering a breathtaking triple raid on Prem rivals Bournemouth this summer 👀 #LFC https://t.co/Hz0xFq5poJ
— TEAMtalk (@TEAMtalk) March 26, 2025
Η τριάδα που κοιτάει η Λίβερπουλ
Ο πρώτος που βρίσκεται στη λίστα της Λίβερπουλ είναι ο Μίλος Κέρκεζ. Ο Ούγγρος μπακ αποτελεί τον βασικό στόχο των «κόκκινων» για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον ίδιο να φέρεται να «ψήνεται». Παράλληλα, έτερος στόχος της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ είναι ο Ντιν Χάουσεν, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, για τον Ισπανό στόπερ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη.
Επίσης, ως στόχος της Λίβερπουλ παρουσιάζεται και ο Αντουάν Σεμένιο, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Ο Γκανέζος εξτρέμ μετράει 9 γκολ και 5 ασίστ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κεντρίσει αρκετά βλέμματα πάνω του. Και οι «κόκκινοι» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν χρήματα, συν τον ταλαντούχο Μπεν Ντόουκ για να μειώσουν την τιμή του. Κι όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, συνολικά οι τρεις παίκτες θα κοστίσουν συνολικά περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον η Λίβερπουλ κινηθεί για την απόκτηση.
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις