ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικαιρότητα

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο τρόπος που έφυγε ο Μίμης ήταν ένα δώρο – Αυτή η περίοδος ήταν κόλαση για εκείνον»

Η Λουκίλα Καρρέρ περιέγραψε πώς «έφυγε» ο Μίμης Πλέσσας

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο τρόπος που έφυγε ο Μίμης ήταν ένα δώρο – Αυτή η περίοδος ήταν κόλαση για εκείνον»

Για τις τελευταίες στιγμές που έζησε στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα μίλησε η Λουκίλα Κάρρερ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο «Στούντιο 4».

Αρχικά, η Λουκίλα Καρρέρ δήλωσε: «Ήρεμα ζήσαμε, πολύ ήρεμα έφυγε, όπως του άξιζε. Ο Μίμης μου έκανε ένα τεράστιο δώρο, δεν με άφησε με την απορία πώς ήταν η τελευταία του στιγμή. Δηλαδή, στο μπάνιο να είχα πάει, θα είχα μείνει με την αμφιβολία “Βαριανάσαινε;”, “Με ζήτησε;”. Όχι, έφυγε μιλώντας μου, του μιλούσα πολύ ωραία, πολύ τρυφερά, δεν θα σας πω τι του είπα. Ό,τι ήθελε να ακούσει ένας άνθρωπος για ένα ευχαριστώ μιας ολόκληρης ζωής. Έγειρε στον ώμο μου, ένα βηχαλάκι κι έφυγε. Χωρίς να πάει νοσοκομείο, χωρίς να αρρωστήσει, είχε αποφασίσει να φύγει. Σου κάνει ένα δώρο, δεν έμεινες με την απορία πώς να ήταν η τελευταία του στιγμή, μήπως υπέφερε. Μου το έκανε δώρο, όσο άγριο κι αν είναι να τον έχεις πάρει αγκαλιά για να βήξει και να βλέπεις ότι έφυγε. Ξέρεις τα πάντα. Έφυγε τόσο γαλήνια, του άξιζε».




Σε άλλο σημείο η Λουκίλα Καρρέρ μοιράστηκε ότι η περίοδος της καραντίνας ήταν κρίσιμη για τον Μίμη Πλέσσα.

«Είχε βαρύνει. Το θλιβερό ήταν ο Μίμης τα είχε 400 και δεν του άρεσε, ήθελε να βγει έξω, να κάνει συναυλίες, ο κορονοϊός τον έριξε. Έκανε παραστάσεις μέχρι που ήρθαν και του είπαν κλείνουμε λόγω καραντίνας. Με ρώταγε με αγωνία πότε θα ξανακάνει συναυλίες. Είχε πέσει, η ζωή του ήταν το έξω, δεν το χόρτασε τόσα χρόνια. Λίγους μήνες πριν με ρωτούσε “πού θα πάμε απόψε;”. Δεν το είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν θα βγούμε και ότι θα κάτσουμε να δούμε τηλεόραση. Ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος, ήθελε τον κόσμο, εγώ μονήρης. Γι’ αυτό και εγώ στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ ωραία. Για εκείνον ήταν κόλαση γιατί δεν αντικατέστησε το έξω με κάτι άλλο» είπε η Λουκίλα Καρρέρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ