ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Premier League: Ο Ράσφορντ πήγε στην Άστον Βίλα και σώθηκε!
Μπαρτσελόνα: Την έκανε… διαστημική ο Φλικ! (stats)
Ο Αρτέτα επιβεβαίωσε την επιστροφή Σάκα στην Άρσεναλ!
Ο Βινίσιους κατονόμασε τον αγαπημένο του συμπαίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης
Το τρελό σερί του παραλίγο παλαίμαχου Σέζνι με την Μπαρτσελόνα
Οι έξι παιχταράδες που βλέπουν την έξοδο της Παρί Σεν Ζερμέν
Μπαπέ: «Αυτός ο παίκτης με έκανε οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Big Data στην πρόβλεψη αθλητικών αποτελεσμάτων
Οριστικό τέλος – για φέτος – στο σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης και Τσάμπι Αλόνσο
Ο Βέλγος σπίκερ έπαθε… λαλά με την γκολάρα του Καρέτσα (vid)
Σαρωτικές αλλαγές στην Μάντσεστερ Σίτι – Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις
«Ξεσκόνισε» επίδοση του Μέσι ο μαγικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (stat)
Γιατί να αποκτήσει νέο στόπερ η Ρεάλ Μαδρίτης; Επιστρέφει το διαμαντάκι της
Καρέτσας – Τζόλης – Κωνσταντέλιας: Οι νέες γκολάρες της Big3 της «Γαλανόλευκης» (vids)
Στο Καμπιονάτο το χαφ που έχει γοητεύσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικαιρότητα

O κακός χαμός στην Τουρκία (vid)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Τουρκία με τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις να συνεχίζονται και την πολιτική σύγκρουση.

O κακός χαμός στην Τουρκία (vid)

Η κατάσταση στην Τουρκία συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου, καθώς οι αντιδράσεις και οι διαδηλώσεις για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα παραμένουν έντονες. Η πολιτική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα έντασης, με τις δύο πλευρές να επιτίθενται ανοιχτά η μία στην άλλη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε σε σφοδρές επιθέσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Οζγκιούρ Οζέλ, απειλώντας τον με ιδιαίτερα ακραίο τρόπο, λέγοντας ότι κάποια μέρα «θα σκάψουν και τον δικό του τάφο». Η απειλή αυτή εντάσσεται στο κλίμα πολιτικής πόλωσης που επικρατεί στην Τουρκία, με την κυβέρνηση του Ερντογάν να δίνει συνέχεια σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων.

Η αντίδραση από την πλευρά του Οζγκιούρ Οζέλ ήταν άμεση και δυναμική. Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με σφοδρότητα, δηλώνοντας πως «είμαστε ζωντανοί και ήδη μας σκότωσε και μας ετοιμάζει τον τάφο». Η δήλωση αυτή αποτελεί μια ισχυρή κριτική στην αυταρχική πολιτική του Ερντογάν και την ακραία ρητορική που χρησιμοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η πολιτική ένταση στην Τουρκία έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια, με τις αντιπαραθέσεις να συνεχίζονται αμείωτες και να προκαλούν σοβαρές ανησυχίες για τη δημοκρατική πορεία της χώρας. Οι διαδηλώσεις και οι αντιδράσεις από την κοινωνία δείχνουν πως οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την πίεση στην κυβέρνηση, ενώ η πολιτική σκηνή παραμένει σε αναβρασμό.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ