ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν ξεφτίλισε όσους μιλάνε για… την «κατάρα του άτιτλου»!
Η Μίλαν προειδοποιεί την… Ίντερ – Ο Κονσεϊσάο τους «πόρωσε»!
Ηχηρό «ΟΧΙ» της Μπαρτσελόνα σε Σίτι – Ξενέρωσε ο Γκουαρντιόλα!
Λίβερπουλ, το τζάμπα «πέθανε» – Χάνει τον μεγάλο της στόχο!
Ρεάλ: Η πιθανή ενδεκάδα για τον «τελικό» με δύο τεράστιες εκπλήξεις (pic)
Ο Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε τα άσχημα για Χάαλαντ
Εξώδικο της Αθηνάς Οικονομάκου στην Κωνσταντίνα Ευρυπίδου (vid)
Youth Pass 2025: Άνοιξαν οι αιτήσεις – Τα χρήματα που θα λάβουν οι νέοι
Μπαρτσελόνα: O «καυτός» Απρίλης που θα κρίνει το treble
Τζόναθαν Ντέιβιντ: Έτοιμος να γίνει ρυθμιστής της επόμενης Premier League
Γιατί (Εμπερ)έτσι μας αρέσει ο Έζε στην Κρίσταλ Πάλας
Αμορίμ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μπρούνο από τη Γιουνάιτεντ»
Ελληνική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρέτσα (pic)
Βλαβιανού: «Άδικο όλο αυτό που έγινε με τον Χαϊκάλη» (vid)
O Κασσελάκης γελάει με τα «επιστροφής Τσίπρα» στην πολιτική σκηνή (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Τέλος εποχής στη Μπάγερν –Διώχνει τον Μίλερ!

Ο Τόμας Μίλερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου έπειτα από 17 χρόνια, αφού δεν θα του προταθεί ανανέωση.

Τέλος εποχής στη Μπάγερν –Διώχνει τον Μίλερ!

Ο Τόμας Μίλερ βρίσκεται μια ολόκληρη ζωή στην Μπάγερν Μονάχου, αφού δεν έχει φορέσει άλλη φανέλα ποτέ. Από τα 11 του, όταν και βρέθηκε στις ακαδημίες των Βαυαρών μέχρι και σήμερα, υπηρετεί πιστά τον σύλλογο. Μαζί του έχει κατακτήσει κυριολεκτικά κάθε τίτλο που υπάρχει. Συνολικά 32 τρόπαια έχει το παλμαρέ του από το 2008, όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου. Αριθμός που τον κάνει τον πιο «διακοσμημένο» Γερμανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία, όσον αφορά τους τίτλους.

Βέβαια, ο ίδιος είχε καίρια συμβολή στους περισσότερους εξ αυτών. Ωστόσο, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κι όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση του «γάμου» της Μπάγερν με τον Μίλερ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Κρίστιαν Φαλκ, οι Βαυαροί πήραν την απόφαση να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την ομάδα την οποία έχει υπηρετήσει πιστά για τόσα χρόνια.

Οι συναντήσεις που δεν έφεραν συμφωνία Μίλερ-Μπάγερν και το MLS

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ ο Μίλερ είχε δύο «μυστικές» συναντήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας κατά την διακοπή των εθνικών ομάδων. Ωστόσο, σε αυτές δεν βρέθηκε η χρυσή «τομή» για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Γερμανός άσος έχει σταδιακά ολοένα και μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και συνεισφορά, μετρώντας μόλις 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να του δοθεί ένα πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με τα 17 εκατομμύρια ευρώ, που λάμβανε μέχρι φέτος.

Οι δύο πλευρές, όμως, φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια συμφωνία. Κάτι που αναμένεται να φέρει ένα μεγάλο τέλος εποχής τόσο για τον Μίλερ, όσο και για την Μπάγερν. Βέβαια, οι Βαυαροί έχουν ήδη προτείνει στον 35χρονο άσο ένα διοικητικό πόστο σε περίπτωση που αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γερμανός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του MLS και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ