Γουάντα Νάρα με… σπασμένα φρένα! Η influencer από την Αργεντινή έχει βάλει σκοπό να τρελάνει τους πάντες. Ανέκαθεν απολάμβανε να βάζει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό με τις αναρτήσεις της στα social media παραβλέποντας τις σχέσεις της και τα παιδιά της. Παραδοσιακά φροντίζει να ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Τώρα όμως πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω! Όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα, ανοίγει λογαριασμό στο OnlyFans. Η σκέψη αυτή γεννήθηκε μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, Μάουρο Ικάρντι, κατηγορώντας την στον δικαστήριο πως με τις αναρτήσεις της στο Instagram εκθέτει με άσχημο τρόπο τις κόρες τους. Πρωτόδικα αποφασίστηκε να κλείσουν οι λογαριασμοί της Νάρα για 30 ημέρες, με την ίδια να ασκεί έφεση. Μετά την απόφασή της να ανοίξει σελίδα στο OnlyFans, η Νάρα έγραψε στο νέο της ποστάρισμα: «Δε σταματάω ποτέ, ξεκινάω τρέχοντας. Αν δεν είναι εδώ από σήμερα, θα σε δω στο OnlyFans!».

Η συνδρομή στη σελίδα της είναι 19,98 δολάρια και στο χαιρετιστήριο μήνυμά της αναφέρει: «Γεια… Δεν είμαι η Wanda, εδώ είμαι η BADBITCH και αυτό είναι! Εκμεταλλευτείτε το, γιατί αν κλείσουν το Instagram μου, θα φανώ πιο ενεργή από ποτέ».
Στο πρώτο της βίντεο, αναφέρει: «Δεν ξέρω αν θα κλείσουν τους λογαριασμούς μου ή όχι. Ο δικηγόρος μου εργάζεται πάνω σε αυτό, αλλά θα ήταν απίστευτα άδικο γιατί είναι μια από τις κύριες πηγές εσόδων μου. Είναι πραγματικά άδικο, έχω ήδη υπογράψει πολλά συμβόλαια για όλο το χρόνο».
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
