ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: «Κολλημένος» μαζί της από παλιά ο Αλόνσο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το χειρότερο σερί στην ιστορία της! (pic)
Τα καλύτερα νέα για την Μπαρτσελόνα: Τα είπε πρώτος ο Ντέκο!
Οι γονείς του Βιρτς συναντήθηκαν με τον Γκουαρντιόλα! (pic)
H Μάντσεστερ Σίτι πάει… φουλ για Ράιντερς!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ πάει για Κονατέ»
Ο Αντσελότι φέρνει πίσω στην Βραζιλία δύο «ξεχασμένους»
Τα τρία στόπερ που έχουν «κυκλώσει» στη Ρεάλ Μαδρίτης
Άρσεναλ: Υπάρχει μόνο ένας Αρσέν Βενγκέρ! (vid)
Κριστιάνο: Συγκινήθηκε με τον γιο του – «Με έκανες περήφανο» (pic)
Σκαλόνι: Απάντησε στο δίλημμα Μαραντόνα ή Μέσι
Ξέσπασε ο Κέιν: «Τώρα τι λέτε για μένα; Ήταν μόνο η αρχή αυτός ο τίτλος»
Μεγάλη απόφαση του Φάμπρεγκας – Η ομάδα που τον «κέρδισε»
Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Μαρινάκης θέλει να φέρει τον Βαλβέρδε»
Ρεάλ: Ο Αντσελότι υποκλίθηκε στον διάδοχο του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Η Ανάσταση της Γιουνάιτεντ στην Premier League φαίνεται πως… αργεί! (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσγειώθηκε... απότομα στην αγγλική πραγματικότητα, χάνοντας εντός έδρας από τη Γουλβς με σκορ 1-0.

Η Ανάσταση της Γιουνάιτεντ στην Premier League φαίνεται πως… αργεί! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές ημέρες πήρε μία σπουδαία πρόκριση με νίκη στα τελευταία λεπτά επί της Λιόν για το Europa League. Όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ευρώπη και διαφορετικά στην Αγγλία.

Οι «λύκοι» της Γουλβς δάγκωσαν τους παίκτες του Ρούμπεν Αμορίμ και τους έστειλαν… αδιάβαστους με το γκολ του Πάμπλο Σαράμπια στο 77′ με απίθανο φάουλ και έτσι επικράτησαν με σκορ 1-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως περίπου θα το περίμενε κάποιος. Ή θα το είχε φανταστεί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν κλειστεί καλά αμυντικά και περίμεναν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση, βρίσκοντας κενούς χώρους. Κάτι που δεν ήταν εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες.

Ο ρυθμός ήταν αργός και μονότονος. Κάτι που έκανε το παιχνίδι αρκετά βαρετό, μιας και οι παίκτες του Αμορίμ δεν είχαν αυτό που έπρεπε, ώστε να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Γουλβς. Άλλωστε σε πολλές μονομαχίες οι «λύκοι» ήταν αυτοί που βγήκαν νικητές, αφού έμπαιναν δυνατά και έδειχναν να είναι πιο φρέσκοι από τους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ρίσκαρε περισσότερο. Ο Αμορίμ ήθελε να δει την ομάδα του να είναι πιο δημιουργική και πιο επιθετική. Έτσι, λοιπόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πιο πολλές και καλύτερες στιγμές για κάποιο γκολ. Εν τέλει αυτό ήρθε από τους φιλοξενούμενους χάρη στο απίθανο φάουλ του Σαράμπια στο 77ο λεπτό, στέλνοντας την μπάκα εκεί όπου ο Ονάνα και κανείς άλλος τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι.

Η Γιουνάιτεντ έκανε μαζικές επιθέσεις από εκεί και πέρα, χωρίς όμως να βρει το γκολ που τόσο πολύ ήθελε και έτσι η Γουλβς πήρε ένα μεγάλο και ιστορικό «διπλό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ