Η Ατλέτικο Μαδρίτης κάποτε τέτοια παιχνίδια τα έπαιρνε. Δύσκολα; Εύκολα; Με γκολ στην αρχή; Με γκολ στο τέλος; Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν όταν έβρισκαν μπροστά τους κλειστές άμυνες. Πλέον αυτό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τους Μαδριλένους.
Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga με γκολ στο 93′. Έτσι, σίγουρα δεν μπορούν να κάνουν όνειρα για το πρωτάθλημα και να έχουν βλέψεις για κάτι καλύτερο.
ΤΟ ΜΑΤΣ:
Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάλαβε κάτι από τα πρώτα λεπτά. Πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Η Λας Πάλμας ήταν πολύ καλή από τη μέση και πίσω. Οι γηπεδούχοι περίμεναν με το… μαχαίρι στα δόντια. Ο Σιμεόνε έδινε συνέχεια οδηγίες από τον πάγκο του προς τους παίκτες του, γιατί, ίσως, μόνο έτσι μπορούσε να τους… ξυπνήσει.
Οι μονομαχίες πολλές και δυνατές. Το ίδιο και οι κόντρες που έχασαν οι Μαδριλένοι. Γενικά το έργο τους δεν ήταν εύκολο. Σαν μην έφτανε αυτό δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν χώρους και γενικότερα να αναπτύξουν λίγο ταχύτητα, ώστε να πατήσουν περιοχή. Έτσι, λοιπόν, η ώρα πέρναγε, μέχρι και το 93′ όπου ο Μουνιός έκανε το 1-0 στο 93′ για τη Λας Πάλμας που πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
