Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Άστον Βίλα με 2-1 εντός έδρας και έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για να κρατήσει μια θέση που θα οδηγεί στο επόμενο Champions League.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν ο σπουδαίος Μπερνάρντο Σίλβα, ο πιο… ακούραστος εργάτης των Άγγλων, κάτι που «ανάγκασε» τον προπονητή της Σίτι να του «υποκλιθεί» και να τον αποθεώσει με δηλώσεις του.
Ο Γκουαρντιόλα έδειξε με αυτόν τον τρόπο πως ο Πορτογάλος είναι στο μυαλό του, ο πλέον σημαντικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των «πολιτών»
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Τα όσα είπε:
«Τι να μπω για τον Μπερνάρντο Σίλβα, τι έχει κάνει για εμάς αυτή τη σεζόν… Δεν ξεχνάω! Δεν ξεχνάω τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο όταν δεν κερδίσαμε ούτε ένα παιχνίδι και ήταν πάντα εκεί”.
«Τρέχοντας 30 χιλιόμετρα με κάθε τρόπο, παίζοντας διαφορετικές θέσεις, τρέχοντας, και ήταν μια στιγμή που ήταν άδειος, ψυχικά. Και μετά από αυτό το να μην κέρδιζε παιχνίδια, ήταν κουρασμένος, ήταν άδειος”.
«Αλλά ο Μπερνάρντο, στα σημαντικά παιχνίδια, έχει μια απίστευτα τεράστια προσωπικότητα».
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
💙🇵🇹 Pep Guardiola: “Bernardo, what he has done for us this season… I don’t forget! I don’t forget November, December, January, February, March when we didn’t win one single game, and he was always there”.
“Running 30 kilometres every way, playing different positions, running,… pic.twitter.com/ZsKN71GxvX
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 23, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
