Τραγικό συμβάν στην Γαλλία, καθώς 17χρονος οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν μαχαιρώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Champions League.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Μία τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας την επομένη του τελικού του Champions League. Αφού όπως έγινε γνωστό ένας 17χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο στήθος στην περιοχή Ντας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως μετέδωσε το «BFMTV».
Chaos erupted in central Paris after PSG’s 5-0 Champions League final victory over Inter Milan in Munich, leading to 294 arrests.
Riots near Parc des Princes and Champs-Élysées saw fans set cars ablaze, throw projectiles, and loot shops.
Police deployed tear gas and water… https://t.co/OXk64P7SAZ pic.twitter.com/hexKYRapgw
— Breaking News (@TheNewsTrending) June 1, 2025
Ο 17χρονος ήταν οπαδός της Παρί και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί και συλληφθεί ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του νεαρού. Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν γνωρίζουν το τι ακριβώς έχει συμβεί και οι έρευνες συνεχίζονται με την θλίψη να είναι τεράστια…
Συνολικά 426 άτομα συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένων 417 στο Παρίσι, με 216 άτομα να βρίσκονται υπό κράτηση, 207 στο Παρίσι, μέχρι το πρωί της Κυριακής. Εντάσεις προκλήθηκαν μετά τον αγώνα του Σαββάτου το βράδυ με 13 αστυνομικούς και 192 πολίτες τραυματίες.
Two dead and 192 injured as 426 arrests made in France chaos after PSG triumph.https://t.co/3KofVnbzF4 pic.twitter.com/8NOOdCzCDD
— Mirror Football (@MirrorFootball) June 1, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
