Στη Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση της Premier League, έχουν βάλει έναν ακόμα μεγάλο και πιο.. δύσκολο στόχο! Το να παραμείνουν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου και του Champions League.
Σίγουρα, ο Άρνε Σλοτ είναι ικανοποιημένος που κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας τους Φαν Ντάικ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Ωστόσο, ο σύλλογος φαίνεται πως ετοιμάζεται και για μερικές δυνατές αποχωρήσεις, μετά από αυτή του Αλεξάντερ-Άρνολντ.
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αγγλίας, η Λίβερπουλ είναι έτοιμης να ακούσει τις προσφορές για τους Λουίς Ντίαζ και Ντιόγκο Ζότα, με τους πρωταθλητές της Premier League να είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησης των δύο αστέρων της.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Για τον Λουίς Ντίαζ έχουν ήδη γραφτεί… πολλά σενάρια, με τον Κολομβιανό σταρ να έχει δηλώσει στη Λίβερπουλ πως θέλει να αποχωρήσει από το Άνφιλντ και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αλ-Νασρ και Μπαρτσελόνα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ντίαζ.
Από την άλλη, ο Ντιόγκο Ζότα, έχει συμβόλαιο με τους reds μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, όμως ο 28χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σλοτ για την νέα σεζόν και αυτό τον κάνει να σκέφτεται ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο αποχώρησης.
: Liverpool are ready to listen to offers for Diogo Jota. According to a report the club is prepared to sell Jota to make way for new talent.
(@FotboltiLucas) pic.twitter.com/5Vk4hmGh5q
— Anything Liverpool (@AnythingLFC_) June 3, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
