ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Τσέλσι: Υπέγραψε «αστεράκι» με 8ετες συμβόλαιο (pic)

Η Τσέλσι επισημοποίησε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από το γαλλικό πρωτάθλημα

Τσέλσι: Υπέγραψε «αστεράκι» με 8ετες συμβόλαιο (pic)

H Τσέλσι ανακοίνωση την απόκτηση του Μαμαντού Σαρ από το Στρασβούργο έναντι 14 εκατ. ευρώ, με τον νεαρό Γάλλο να υπογράψει συμβόλαιο 8ετους διάρκειας.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, ο Σαρ αναφέρθηκε στους παίκτες των Λονδρέζων που θαύμαζε και συνεχίζει να θαυμάζει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

H Tσέλι ανακοινώνει την απόκτηση του Μαμαντού Σαρ που υπέγραψε συμβόλαιο 8 ετών με την ομάδα

Ήταν σαφές από την πρώτη κιόλας μέρα ότι ο Σαρ έχει μεγάλες φιλοδοξίες και για την περίοδο που θα παραμείνει στο δυτικό Λονδίνο.

«Είναι απλό. Το όνειρο είναι να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι», δήλωσε.

Ο 19χρονος μπορεί να αντλήσει άφθονη έμπνευση για την επίτευξη αυτών των στόχων από εκείνους που ήρθαν πριν από αυτόν στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της Τσέλσι έχουν έρθει με Γάλλους παίκτες ή γαλλόφωνους παίκτες.

Αυτό το γεγονός δεν διαφεύγει από τον Σαρ, καθώς μοιράζεται τις πιο έντονες αναμνήσεις του από την παρακολούθηση των Λονδρέζων από μακριά, πριν έρθει στην ομάδα αυτή την εβδομάδα.

«Όταν η Τσέλσι κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2021, υπήρξε η απόδοση του  Καντέ και τόσων πολλών παικτών. Θυμάμαι το Champions League του 2012 με τον Ντρογκμπά, και μετά τις νίκες με τον Αζάρ.

«Θαύμαζα φυσικά τον Καντέ. Υπάρχει και ο [Κλοντ] Μακελέλε. Και υπάρχουν Γαλλόφωνοι όπως ο [Μίκαελ] Εσιέν, ο Ντρογκμπά, ο Αζάρ. Ο καλύτερος για μένα είναι ο Καντέ, αλλά θυμάμαι να θαυμάζω τόσους πολλούς παίκτες της Τσέλσι. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Ραμίρες…»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ