ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φώτο Ημέρας

Σε άλλα επίπεδα το marketing της Τότεναμ: Παρομοίασε τον Ρονάλντο με τον… Ριτσάρλισον! (pic)

Η ομάδα marketing της Τότεναμ σκέφτηκε έναν τρόπο για να «φτιάξει» την εικόνα του Ριτσάρλισον, αλλά ξεπέρασε κάθε όριο!

Σε άλλα επίπεδα το marketing της Τότεναμ: Παρομοίασε τον Ρονάλντο με τον… Ριτσάρλισον! (pic)

Η Τότεναμ στην Premier League δεν τα πήγε και τόσο καλά. Μιας και τερμάτισε πολύ χαμηλά και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος με 22 ήττες, αλλά, εν τέλει δεν υποβιβάστηκε.

Ωστόσο, πριν αποχωρήσει ο Άγγελος Ποστέκογλου, από τους Λονδρέζους έφερε την πρώτη κούπα, μετά από 17 χρόνια. Μιας και στον τελικό η ομάδα του επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τότεναμ και η ομάδα του marketing προσπαθούν να ανεβάσουν τους παίκτες τους. Να τους φτιάξουν κάπως την εικόνα και γενικότερα να έχουν περισσότερες πωλήσεις στις νέες εμφανίσεις που έχουν ήδη βγει και κάνουν θραύση για το στιλ και το χρώμα τους. Ένας από εκείνους που τις δοκίμασε ήταν ο Ριτσάρλισον.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ την περσινή σεζόν δεν τα πήγε και τόσο καλά. Δεν ήταν παραγωγικός ιδιαίτερα και έδειχνε να έχει χάσει τη θέση του από τον Ντόμινικ Σολάνκε. Αυτό δεν άλλαξε σε καμία φάση της αγωνιστικής χρονιάς. Το μέλλον του στο Βόρειο Λονδίνο μπορεί να είναι και καλύτερο. Όμως, οι άνθρωποι του marketing της Τότεναμ σίγουρα τον έχουν στην καρδιά τους.

Ειδικά αν σκεφτεί και δει κανείς ότι τον σύγκριναν και τον παρομοίασαν με τον Ρονάλντο -το φαινόμενο- γράφοντας το ίδιο παρατσούκλι κάτω από την εικόνα του Ριτσάρλιτσον «R9» που παραπέμπει στον παλαίμαχο φορ!

Τότεναμ: Ιδού η εικόνα που προκάλεσε χαμό στο Διαδίκτυο με τον Ριτσάρλισον

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ