O Μαρκ Τερ Στέγκεν είναι αυτήν την στιγμή ένα από τα μεγάλα… ζητήματα στην Μπαρτσελόνα.
Ο Γερμανός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς, όμως μετά την έλευση του Γκαρσία είναι δεδομένο πως θα χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα. Ο Χάνσι Φλικ τον έχει ενημερώσει, ενώ και η διοίκηση της ομάδας δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στην πώληση του, με τον ίδιο όμως… να «κάθεται» στο συμβόλαιο του.
Φυσικά την δεδομένη χρονική στιγμή ο Τερ Στέγκεν απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και δείχνει να μην του “καίγεται καρφί” για το μέλλον του.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Το πλάνο του Φλικ και της Μπαρτσελόνα για τον Τερ Στέγκεν:
«Ο Χάνσι Φλικ δεν θα τηλεφωνήσει στον Τερ Στέγκεν κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα για να εξηγήσει την κατάσταση με τον τερματοφύλακα. Θα υπάρξει συζήτηση όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, εκτός και αν ο Γερμανός τερματοφύλακας αποφασίσει από μόνος του να καλέσει τον κόουτς της ομάδας»
Hansi Flick will not call Ter Stegen during his vacation in Greece to explain the goalkeeping situation. The coach thinks disturbing him now isn’t fair. There will be a talk when pre-season starts or if Ter Stegen initiates contact before. @ffpolo
— barcacentre (@barcacentre) June 21, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας